Home TOP NEWS Του φρονίμου τα παιδιά…

Του φρονίμου τα παιδιά…

ag12-omonoia-enp-a-Schembri (86)


Το ημερολόγιο δείχνει 29 Δεκεμβρίου. Σε τρεις μέρες, θα απομένουν 6 μήνες πριν εκπνεύσει το συμβόλαιο του Αντρέ Σκέμπρι. Κάτι που σημαίνει πως ο Μαλτέζος, θα έχει το δικαίωμα να διαπραγματευτεί με οποιαδήποτε ομάδα θέλει. Ας δράσουμε προληπτικά και να μην βάλουμε τον εαυτό μας σε μεταγραφικά σήριαλ ανανέωσης για δεύτερη φορά.

Στην καλή του χρονιά, είδαμε τι μπορεί να κάνει. 16 γκολ έβαλε ο αθεόφοβος και μάλιστα κάποια ιδιαίτερα εντυπωσιακά. Φέτος βλέπουμε ότι και στη μέτρια του χρονιά και ενώ όλη η ομάδα έχει σκαμπανεβάσματα, ο Σκέμπρι είναι ο πρώτος σκόρερ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Ναι έχει χάσει ευκαιρίες εύκολες για τη κλάση του, έχει πετύχει και γκολ που απλά αποδεικνύουν πως η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν έχει την πολυτέλεια να χάνει τέτοιους παίκτες.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ χρειάζεται να βρει ένα κορμό πάνω στον οποίο θα κτίσει για το μέλλον. Το μισθολόγιο δεν πρόκειται να ανέβει ιδιαίτερα, ενώ είναι πιθανόν με το τέλος της χρονιάς ο Νούνο Ασσίς να γράψει τους τίτλους τέλους. Έχουμε την άποψη πως η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν έχει την πολυτέλεια να χάσει άλλη ποιότητα. Ο Σκέμπρι πρέπει να μείνει.