Home TOP NEWS Τους… δώσαμε ήδη τρεις, αρκούν!

Τους… δώσαμε ήδη τρεις, αρκούν!

ag2-ethnikos-omonoia-b (13)oikonomidis


Ευχόμαστε οι τρεις βαθμούς που… δώσαμε στον Εθνικό Άχνας στον πρώτο γύρο να ήταν αρκετοί. Όλοι θυμόμαστε πως στο Δασάκι, στη 2η αγωνιστική, η ΟΜΟΝΟΙΑ έφυγε χωρίς κέρδος, χάνοντας με 1-0. Ήταν μια άδικη ήττα για την ομάδα μας, που θα μπορούσε, με όσα έδειξαν οι δύο ομάδες στο παιχνίδι, να περάσει άνετα με νίκη!

Από τότε περάσανε δώδεκα αγωνιστικές, η ομάδα της Άχνας βρίσκεται στις θέσεις που οδηγούν σε υποβιβασμό, μαζεύοντας συνολικά από το ξεκίνημα μόλις 11 βαθμούς. Δύο νίκες και πέντε ισοπαλίες μετρά ο Εθνικός. Ναι, δύο νίκες, την μια την πέτυχε επί της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και την άλλη επί της ουραγού Αγίας Νάπας. Οι… εισφορές των υπόλοιπων βαθμών προέρχονται από τη Σαλαμίνα, τον Ερμή, την ΑΕΛ και τη Δόξα εις διπλούν.

Το Σάββατο η ΟΜΟΝΟΙΑ παίζει εντός με τον Εθνικό Άχνας και η απώλεια βαθμών απαγορεύεται για χίλιους δύο λόγους. Εάν παίξουν τη μπάλα που πρέπει, δεν θα έχουν προβλήματα. Υποτίμηση καμία, ούτε γιατί είμαστε η ΟΜΟΝΟΙΑ και αυτοί ο Εθνικός, έχουμε καλύτερο υλικό και περιμένουμε οι παίκτες του Βλάνταν Μιλόγεβιτς να παίξουν ποδόσφαιρο όπως θέλουμε να βλέπουμε και οι τρεις βαθμοί θα καταλήξουν σε εμάς.

Αρχίσαμε με τη λέξη “ευχόμαστε” και με αυτήν θα τελειώσουμε. Πέραν της νίκης, ευχόμαστε η ομάδα της Άχνας να παραμείνει στη 13η θέση μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Να οδηγηθούν εκεί όπου έπρεπε να πάνε εδώ και χρόνια όμως λόγω μιας… δύναμης πάντα τη γλυτώνουν.