Home TOP NEWS Τους έκανε ξεκάθαρα τα θέλω του

Τους έκανε ξεκάθαρα τα θέλω του

kazamias-ag12-omonoia-enp - vladan-milojevic(13)


Μόνο ευχαριστημένος δεν έμεινε ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς από την απόδοση -ομαδική και ατομική- των παικτών του στο παιχνίδι με την Ένωση Νέων Παραλιμνίου. Φρόντισε μάλιστα να περάσει το μήνυμα σε όλους όσους βρίσκονται στην ομάδα, πρώτα με τα όσα είπε στην συνέντευξη τύπου και μετά μιλώντας τους στη προπόνηση.

Ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ τόνισε στη συνέντευξη τύπου πως θέλει παίκτες μαχητές που αντιλαμβάνονται τις απαιτήσεις. Κατ ιδίαν ήταν πιο έντονος, αφού φέρεται να ξεκαθάρισε πως φιλοδοξεί να ξανανεβάσει την ομάδα ψηλά και πρέπει όλοι να συμμερίζονται αυτή τη φιλοδοξία. Με συμπεριφορές αδιαφορίας (όχι από όλους, ας γίνουμε ξεκάθαροι) η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν μπορεί να πάει μακριά.

Είναι οπωσδήποτε θετικό που ο Σέρβος είναι καινούριος, με “καθαρό” παρελθόν στο κυπριακό ποδόσφαιρο και θέλει απαιτήσεις. Τα όσα ζητάει από τους παίκτες του, η ανάληψη ευθυνών από παίκτες, τεχνική ηγεσία και διοίκηση, έπρεπε να γίνει από καιρό. Αρκετά σφύριξαν όλοι αδιάφορα λες και δεν τρέχει τίποτα και ο Μιλόγεβιτς θέλει το οικοδόμημα να αλλάξει νοοτροπία.