Home TOP NEWS Τρέχουν παράλληλα τα μεταγραφικά

Τρέχουν παράλληλα τα μεταγραφικά

ball-kazamias-omonoia-apoel-2-2 -ball(5)


Μέχρι να ανοίξει επίσημα η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου, η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει 4 αγώνες πρωταθλήματος να δώσει με ΑΕΛ, Σαλαμίνα, Άχνα και Δόξα. Μια μέρα μετά την επίσημη έναρξη της μεταγραφικής όμως, η ΟΜΟΝΟΙΑ δίνει ντέρμπι στο Παπαδόπουλος με την Ανόρθωση. Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό λοιπόν, ξεκινάνε ήδη οι μεταγραφικές διεργασίες.

Όπως έχει ήδη γραφτεί, η απόφαση να εξαντληθούν οι μεταγραφές που δικαιούται η ΟΜΟΝΟΙΑ (4) αν το ζητήσει ο προπονητής είναι ειλημμένη. Εκείνο που αναμένεται να γίνει εντός των επόμενων 48 ωρών είναι ο Μιλόγεβιτς να συγκεκριμενοποιήσει τον αριθμό και τις θέσεις των παικτών που θέλει. Ο κόουτς με το Κρίστο Βαζέχα έχουν και κάποιους ποδοσφαιριστές στα υπόψη, θα αξιολογήσουν όμως όλες τις προτάσεις που θα έρθουν από διαφορετικά κανάλια.

Η άποψη μας είναι χιλιοειπωμένη, η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν έχει την πολυτέλεια να αποκλείσει οποιαδήποτε “οδό” ανίχνευσης ποδοσφαιριστών. Αφού τεχνικός διευθυντής δεν υπάρχει, ας εκμεταλλευτεί τουλάχιστον όλους τους πόρους και ειδικά τις γέφυρες που μπορούν να προσφέρουν συγκεκριμένοι άνθρωποι προς αγορές που η ίδια η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν έχει άκρες και αδυνατεί να ρίξει δίκτυα.