Home TOP NEWS 16 ποδοσφαιριστές, 3 τερματοφύλακες

16 ποδοσφαιριστές, 3 τερματοφύλακες

branescu-jaggelonis16 ποδοσφαιριστές περιλαμβάνει η αποστολή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, εκ των οποίων οι 3 είναι οι Κωνσταντίνος Παναγή, Αντώνης Γιωργαλίδης, Λαουρέντιο Μπρανέσκου, οι τερματοφύλακες δηλαδή. Η εντεκάδα που θα παραταχθεί αύριο εκ πρώτης είναι ανταγωνιστική, στον πάγκο όμως ουσιαστικά σαν επιλογές θα είναι μόνο οι Καντούτσης, Εζέ και Καμπράλ, με το Μιλόγεβιτς να μπορεί να κάνει μόνο πολύ συγκεκριμένα πράγματα.


Το γεγονός υπερθεματίζει δύο σημαντικά δεδομένα. Το πρώτο είναι προφανώς οι πολλές απουσίες. 7 ποδοσφαιριστές απουσιάζουν που με τον Γκουλόν γίνονται 8. Το δεύτερο, είναι η ανάγκη για ενίσχυση. Η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να πετύχει σε όλες τις μεταγραφές που προτίθεται να πραγματοποιήσει για να γεμίσει ποιοτικά και ποσοτικά. Η ενίσχυση πρέπει να έρθει άμεσα μετά το ματς με την Ανόρθωση.

Από τη στιγμή πάντως που οι αγωνιστικές υποχρεώσεις έρχονται πριν τις ανακατατάξεις στο ρόστερ, ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς έχει συγκεκριμένα δεδομένα να διαχειριστεί. Αυτό σημαίνει πως θα ίσως χρειαστεί να βγάλει τον καλύτερο εαυτό παικτών που εδώ και καιρό, διαβάζουν και ακούν πως είναι κοντά στη πόρτα της εξόδου όπως π.χ. ο Καμπράλ. Δύσκολο το έργο του Σέρβου, αυτά είναι όμως τα δεδομένα.