Home TOP NEWS Άντε και καλή τύχη μάγκα

Άντε και καλή τύχη μάγκα

ag7-ermis-omonoia-b-Christofi (8)


Για το Μόναχο αναχωρεί σήμερα ο Δημήτρης Χριστοφή. Εκεί, ο ακραίος επιθετικός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα εξεταστεί από τον Δρ. Χανς-Βίλεμ Μίλερ-Βόλφαρτ, τον πρώην γιατρό της Μπάγερν Μονάχου και της Εθνικής Γερμανίας. Είναι η τρίτη επίσκεψη του Τζίμη στο διάσημο γιατρό και ευχή όλων, να είναι η τελευταία. Να πάρει δηλαδή το ΟΚ να μπει στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων.

Έχει ταλαιπωρηθεί πολύ ο Χριστοφή με αυτό τον τραυματισμό και τις μετέπειτα υποτροπές. Η απόφαση για αποχή και εξειδικευμένη θεραπεία για ένα τόσο μεγάλο διάστημα, δεν ήταν εύκολη, αλλά έμοιαζε μονόδρομος μετά την τελευταία υποτροπή. Για ένα ποδοσφαιριστή είναι πολύ επώδυνο να παρακολουθεί τις εξελίξεις παροπλισμένος. Επώδυνο ήταν βέβαια και για το κόσμο που έβλεπε την ομάδα να παραπαίει και το κορυφαίο περιουσιακό στοιχείο της ανήμπορο να βοηθήσει.

Διανύουμε μεταγραφική περίοδο, δεν υπάρχει όμως αμφιβολία πως η καλύτερη προσθήκη για την ΟΜΟΝΟΙΑ θα είναι η επιστροφή ενός υγιή, δυνατού Χριστοφή. Εφόσον πάρει το “ΟΚ” από το Γερμανό, ο Χριστοφή μπαίνει αυτόματα στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων και μετράει αντίστροφα για την συμμετοχή στα επίσημα. Και η ΟΜΟΝΟΙΑ βάζει ταχύτητα, δύναμη, ορμή, ενθουσιασμό στο οπλοστάσιο της. Καλό ταξίδι Τζίμμη και φέρε πίσω καλά νέα!