Home TOP NEWS Αρχίζει η τελική ευθεία

Αρχίζει η τελική ευθεία

ag20-omonoia-ermis (156)Στην τελική της ευθεία μπαίνει η 1η φάση του πρωταθλήματος. Απομένουν 6 αγωνιστικές, οι οποίες περιλαμβάνουν μπόλικα ντέρμπι, μπόλικα δύσκολα παιχνίδια για τους πρωτοπόρους και μπόλικη αγωνία για όσους τρέχουν να προλάβουν το τραίνο της παραμονής. Δεν πρόκειται να καθορίσει πρωταθλητή η 1η φάση, ούτε καν να θέσει ταβάνι σε στόχους, αφού στα πλέι οφ όλα γίνονται. Είναι όμως ικανές οι τελευταίες 6 αγωνιστικές να διαμορφώσουν τη δυναμική.


Η ΟΜΟΝΟΙΑ μπαίνει σε αυτό το τελικό σπριντ σε καλή κατάσταση και με καλή ψυχολογία. Τα αποτελέσματα της ομάδας μας και κυρίως ότι αποκτά μια συγκεκριμένη ταυτότητα εντός γηπέδου, ήταν αρκετά για να χτίσουν αυτοπεποίθηση και να επανέλθει η πίστη στις δυνατότητες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Ακόμα δεν πλησιάσαμε βέβαια τη κορυφή όσο θα θέλαμε, έγιναν όμως βήματα προόδου, υπήρξε βαθμολογική άνοδος, γενικά τα πράγματα φαίνονται πιο “φωτεινά” από ότι πριν μερικούς μήνες. Τώρα όμως είναι η ώρα για να κορυφωθεί η προσπάθεια.

Αρχίζοντας από αύριο και βλέποντας κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να προσεγγίζει τους αγώνες της σαν τελικούς με μόνο ένα αποτέλεσμα. Πρέπει να αντιληφθεί πως σε αυτές τις αγωνιστικές, με τόσα ντέρμπι να ακολουθούν, είναι ικανή να πλησιάσει ακόμα περισσότερο τους πρωτοπόρους και να αναθεωρήσει τους στόχους της. Απαγορεύεται σε αυτή τη φάση, να χαθούν βαθμοί από μικρότερες ομάδες, όπως καλή ώρα η Πάφος την οποία αντιμετωπίζουμε αύριο. Με κάθε σοβαρότητα λοιπόν, με απόλυτη συγκέντρωση, με πάθος και πίστη, πάμε να κερδίσουμε τη Πάφο και να δούμε το επόμενο.