Home TOP NEWS Ασσίς: «Θα μου άρεσε να πω αντίο με ένα τρόπαιο»

Ασσίς: «Θα μου άρεσε να πω αντίο με ένα τρόπαιο»

AG8-OMONOIA-PAFOS-KAZAMIAS-assis (135)


Ο Νούνο Ασσίς το πήρε απόφαση. Ο Πορτογάλος σταρ αποκαλύπτει στη Record πως ήρθε η ώρα να σταματήσει την μπάλα. Θα το κάνει όμως φέτος; Η επιλογή του θα είναι πιο εύκολη εάν οι πράσινοι κατακτήσουν φέτος ένα τίτλο.

«Το πιο πιθανόν είναι να ολοκληρώσω την καριέρα μου αυτή τη σεζόν. Είναι δύσκολο να το βάλω στο μυαλό μου, όμως ποτέ δεν μπορείς να προβλέψεις το μέλλον», αποκαλύπτει ο μάγος και συνεχίζει:

«Απλά πήρα μία απόφαση τώρα. Είναι αλήθεια όμως πως αισθάνομαι ακόμα καλά και όταν ήρθα στην ΟΜΟΝΟΙΑ υπέγραψα για ένα χρόνο και μετά ανανέωνα αφού ένιωθα πως μπορούσα για περισσότερο. Πέρσι κατάφερα να αναδειχθώ ως ο καλύτερος παίκτης του πρωταθλήματος, από δύο διαφορετικά σώματα. Αποφάσισα μετά από αυτό να παίξω για άλλο ένα χρόνο και τα πάω αρκετά καλά».

vravefsi-pasp (7)
Καλύτερος ποδοσφαιριστής της περιόδου 2014-15 είχε βραβευτεί ο Νούνο Ασσίς

Για το συστατικό που τον κρατάει φρέσκο, ο Ασσίς λέει στον συμπατριώτη του δημοσιογράφο ότι: «Ίσως να έχει να κάνει με τα χαρακτηριστικά μου. Είχα μέτρο στη ζωή μου και δεν έκανα υπερβολές και ευτυχώς ποτέ δεν είχα σοβαρό τραυματισμό. Πολλοί λένε ότι συνεχίζω να παίζω στα 38 μου επειδή αγωνίζομαι στην Κύπρο. Όμως έπαιξα και στο Europa League ενώ το πρωτάθλημα έχει ομάδες που έπαιξαν στους Ομίλους του Champions League».

Ο Ασσίς θέλει να κλείσει την καριέρα του με ένα τίτλο. Του το ευχόμαστε όλοι πως φέτος θα το καταφέρει. «H OMONOIA έχε ανέβει ξανά. Αν κερδίσαμε πέρσι το Κύπελλο ίσως να σταματούσα. Είμαστε σε μία καλή φάση τώρα στην ομάδα και θα μου άρεσε να πω αντίο με ένα τρόπαιο. Είμαστε μέσα στους στόχους μας, έτσι είναι εφικτό να γίνει. Το ελπίζω», κατέληξε.