Home TOP NEWS Δεν την αλλάζει με τίποτα

Δεν την αλλάζει με τίποτα

ag20-kaz-omo-ermis (16)


Ο Καρλίτος, ήταν το τελευταίο κομμάτι του παζλ. Από τη στιγμή που μπήκε στην εντεκάδα, δεν βγήκε ξανά από αυτήν, κάτι που ισχύει και για τα υπόλοιπα 3 μέλη της άμυνας, 4 αν σε αυτά συμπεριλάβουμε και το Παναγή. Στον άσσο λοιπόν ο νεαρός τερματοφύλακας, αριστερό μπακ ο Χαφέζ, στο κέντρο της άμυνας Ρομαρίκ-Ρουνιέ και δεξιά ο Καρλίτος. Όπως φαίνεται αν δεν αναγκαστεί, ο Μιλόγεβιτς δεν πρόκειται να πειράξει τη τελευταία γραμμή της ομάδας.

Και γιατί να το κάνει άλλωστε, όταν έχει καταφέρει να κρατήσει το μηδέν παθητικό τις τελευταίες 5 αγωνιστικές; Με το Μιλόγεβιτς στο πάγκο η ομάδα έχει δεχθεί μόλις 5 τέρματα, τα 4, στους τρεις πρώτους αγώνες που έκατσε εκεί. Η βελτίωση ήταν σταδιακή αλλά σταθερή, οι αντίπαλοι κάνουν πολύ λίγες φάσεις, συνήθως από ατομικές ενέργειες και όχι ομαδικές προσπάθειες και η αυτοπεποίθηση ανεβαίνει.

Τι περιμένουμε; Η άμυνα να συνεχίσει με την ίδια συγκέντρωση και αποφασιστικότητα. Αλλά και να αρχίσει και η επίθεση να κάνει κλικ το ίδιο καλά. Η βελτίωση πίσω ήταν εντυπωσιακή, αν ο Μιλόγεβιτς πετύχει το ίδιο και στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου, θα μιλάμε για μια πραγματικά υπέροχη μεταμόρφωση.