Home TOP NEWS Δημητρίου: «Δεν μας ικανοποιεί η ισοπαλία»

Δημητρίου: «Δεν μας ικανοποιεί η ισοπαλία»

VIMG_8456


Αποτελεί ήδη παρελθόν ο αγώνας κόντρα στην Ανόρθωση όπως τόνισε ο Ανδρέας Δημητρίου. Ο βαθμός δεν μας αφήνει ικανοποιημένους είπε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, αλλά ο βαθμός ήρθε σε ένα παιχνίδι που η ομάδα έπαιξε με πάρα πολλές απουσίες. Οι δηλώσεις του:

«Θέλαμε να κερδίσουμε, δεν μας ικανοποιεί η ισοπαλία, όμως αν αναλογιστούμε τις απουσίες που είχαμε και τις περιορισμένες επιλογές για το πλάνο κρίνεται θετική η ισοπαλία. Είμαστε η ΟΜΟΝΟΙΑ και θέλουμε να κερδίζουμε τα παιχνίδια, από τη μια νιώθουμε ικανοποίηση που σταθήκαμε όρθιοι παρά τις απουσίες όμως δεν μας ικανοποιεί ο ένας βαθμός.

Βλέπουμε τη συνέχεια, ακολουθεί αγώνας κυπέλλου και θέλουμε τον κόσμο να έρθει στο παιχνίδι. Σημαντικό να πάρουμε αποτέλεσμα που θα θέσει τις βάσεις πρόκρισης. Ακολουθεί και το παιχνίδι με την Αγάι Νάπα στο πρωτάθλημα. Γυρίσαμε ήδη σελίδα και βλέπουμε τους επόμενους αγώνες.

Πήραμε ένα βαθμό σε μια δύσκολη έδρα, επαναλαμβάνω πρέπει να κερδίσουμε την Αγία Νάπα για να επιστρέψουμε στις νίκες. Θέλω να πω συγχαρητήρια στα παιδιά που μπήκαν σήμερα, χωρίς αγωνιστικά λεπτά και έδειξαν στον προπονητή τους ότι πρέπει να τους υπολογίζει».