Home TOP NEWS Δουλειά στην επίθεση

Δουλειά στην επίθεση

ag20-kaz-omo-ermis (17)


Στην άμυνα, η εικόνα έχει βελτιωθεί εδώ και καιρό. Πέντε παιχνίδια χωρίς να δεχθεί γκολ έχει δώσει η ΟΜΟΝΟΙΑ και θέλει να συνεχίσει επ’ αόριστον το σερί ανέπαφης εστίας. Η άμυνα ήταν το σημείο στο οποίο εστίασε από την πρώτη μέρα που ήρθε στο νησί μας ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς αφού θεωρεί πως όσο δεν δέχεσαι γκολ, οι πιθανότητες νίκης αυξάνονται. Τα αποτελέσματα είναι εμφανή, θέλει όμως να βελτιώσει και την επίθεση, για να μην αποδειχθεί “βαρίδιο” στην προσπάθεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να βγει ψηλά.

Την τελευταία εβδομάδα, ειδικά από τη στιγμή που ο Ερμής με πολυπρόσωπη άμυνα και σκληρό παιχνίδι έκλεισε τους χώρους, ο Σέρβος κόουτς δίνει έμφαση στην επίθετική λειτουργία της ομάδας. Δουλεύει τόσο σε ατομικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο με τους παίκτες, για τους τρόπους που θα καταφέρει η ΟΜΟΝΟΙΑ να μπαίνει πιο συχνά στο αντίπαλο κουτί και θα γίνει πιο αποτελεσματική. Σχεδόν όλα τα μαθήματα τακτικής αφορούν αυτό το κομμάτι και ευχή όλων είναι τα αποτελέσματα να φανούν άμεσα αφού η συνέχεια είναι καυτή.

Αυτή την βδομάδα πάντως, η ΟΜΟΝΟΙΑ πάει στη Πάφο χωρίς τον πρώτο της σκόρερ, τον Αντρέ Σκέμπρι και είναι ενδιαφέρον να δούμε πως θα την παρατάξει μπροστά ο Μιλόγεβιτς. Τη θέση του φορ διεκδηκούν οι Ρουσιάς και Σέρινταν. Ανάλογα με το ποιος θα ξεκινήσει μπροστά, θα διαμορφωθούν και οι παίκτες που θα βρεθούν στα φτερά, αφού Σέρινταν, Ράμος και Μπαντιμπάγκα κτυπάνε δύο θέσεις. Ο Δημήτρης Χριστοφή θα είναι στο πάγκο και ο κόουτς θα προσπαθήσει σίγουρα να του δώσει αγωνιστικά λεπτά.