Home TOP NEWS Έλα κι ας έχεις αργήσει

Έλα κι ας έχεις αργήσει

ag6-omonoia-apollon-kazamias (29)


Το αυριανό, είναι το έκτο παιχνίδι που δίνει η ΟΜΟΝΟΙΑ κόντρα σε ομάδα που της προηγείται στη βαθμολογία. Είναι το έκτο ντέρμπι, κρίνοντας βάση δυναμικότητας αντιπάλων, κι ας ήρθαν ήττες και από αδύνατους. Οι επιδόσεις της ομάδας μας στα ντέρμπι δεν ήταν οι επιθυμητές και έχουν σαφέστατα αντίκτυπο στη βαθμολογία. Δεν θα μπούμε στη διαδικασία του “αν”, τα μαθηματικά είναι εύκολα.

Στα προηγούμενα πέντε παιχνίδια, η ΟΜΟΝΟΙΑ μετράει τέσσερις ισοπαλίες και μια ήττα. Αν αφήσουμε εκτός συζήτησης την δίκαιη ήττα από την ΑΕΚ με 2-1 και την πρόσφατη ισοπαλία με την Ανόρθωση, σε ένα ματς που είμαστε αποδεκατισμένοι, τα υπόλοιπα παιχνίδια είχαν ένα κοινό χαρακτηριστικό: η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο. Κόντρα σε Ανόρθωση, Αποέλ, και Απόλλωνα μέσα στο ΓΣΠ η ΟΜΟΝΟΙΑ είχε περισσότερες ευκαιρίες και έπρεπε να κερδίσει.

Η ουσία όμως, είναι πως πήρε μόνο ένα βαθμό αντί τρεις που δικαιούταν. Αύριο καλείται να πάρει την πρώτη νίκη σε ντέρμπι και να κοιτάξει ψηλότερα. Μια νίκη που ομολογουμένως άργησε πολύ να έρθει αφού ήδη παίζουμε δεύτερο γύρο, εφόσον όμως εμφανιστεί είναι καλοδεχούμενη!