Home TOP NEWS Ενισχύστε την και κάντε το άμεσα

Ενισχύστε την και κάντε το άμεσα

ag17-anorthosi-omonoia (155)


Μια αλλαγή έκανε ουσιαστικά στο χθεσινό παιχνίδι ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Ο Ρουσιάς ήταν η μόνη κίνηση που έκανε ο Σέρβος τεχνικός, αφού η αντικατάσταση του Σκέμπρι από το Καντούτση ήταν περισσότερο για λόγους ροκανίσματος του χρόνου. Περιορισμένες ήταν και οι επιλογές του κόουτς, όσον αφορά το αρχικό στήσιμο.

Για να φτάσουμε ως εδώ, σημαντικό ρόλο έπαιξαν και οι μαζεμένες απουσίες, αφού 8 ποδοσφαιριστές πρωτοκλασάτοι είδαν από τη κερκίδα το ματς. Έπαιξαν όμως το ρόλο τους και οι αδυναμίες του ρόστερ. Ήδη τρεις ποδοσφαιριστές έχουν αποχωρήσει και ουδείς έχει έρθει, ενώ είναι γνωστά και τα θέματα ανισορροπίας. Ο Μιλόγεβιτς τονίζει συνεχώς την ανάγκη της ενίσχυσης και αυτή πρέπει να έρθει γρήγορα.

Ο Καρλίτος είναι συμφωνημένος και εντός των επόμενων ημερών βάζει πράσινα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ συζητά με δυο κεντρικούς αμυντικούς και αμυντικό μέσο. Ο Μιλόγεβιτς θέλει να είναι σίγουρος πως αυτοί που θα έρθουν θα μπουν αμέσως εντεκάδα και η απουσία επιλογών χθες, μας υπενθυμίζει πως είναι μεγάλη ανάγκη. Αν υπάρχουν λεφτά, ο κόουτς θα κινηθεί και για φορ. Επαναλαμβάνουμε πως όλα πρέπει να γίνουν γρήγορα, αλλά πρέπει και οι μεταγραφές να είναι εύστοχες.