Home TOP NEWS Επιβάλλεται να τεθούν οι βάσεις

Επιβάλλεται να τεθούν οι βάσεις

ag17-anorthosi-omonoia (105)


Η ΟΜΟΝΟΙΑ βρίσκεται ως γνωστόν αρκετά μακριά από τη κορυφή στο πρωτάθλημα. Στοχεύει ουσιαστικά την κατάληψη της 3ης θέσης που θα την οδηγήσει απευθείας στην Ευρώπη, ή την 4η που υπό προϋποθέσεις θα αποφέρει το ίδιο κέρδος. Αύριο δίνει το πρώτο από τα δυο παιχνίδια της για το κύπελλο κόντρα στην Άχνα. Και επιβάλλεται να θέσει γερές βάσεις πρόκρισης.

Το κύπελλο είναι ρεαλιστικά ο θεσμός στον οποίο η ομάδα μας έχει καλές πιθανότητες να διακριθεί, εφόσον προφανώς ενισχυθεί και ανεβάσει απόδοση. Μετά το εμπόδιο της ΠΑΕΕΚ ο πήχης έχει ανέβει, σε ύψος όμως που η ΟΜΟΝΟΙΑ κανονικά δεν πρέπει να έχει πρόβλημα να ξεπεράσει. Με δεδομένο ότι παραδοσιακά στην έδρα του Εθνικού Άχνα, το Δασάκι, μας βάζουν δύσκολα, καλό είναι στο πρώτο ματς που θα διεξαχθεί αύριο η ομάδα μας να πάρει γερό προβάδισμα.

Από τώρα μέχρι το Μάιο, η στοχοπροσήλωση είναι αυτοσκοπός. Ειδικά στο θεσμό του κυπέλλου που στην ουσία τώρα ξεκινάει, τα λάθη από πλευράς μας απαγορεύονται. Δεν πρέπει απλά να φτάσουμε μακριά, αλλά να κατακτήσουμε το τρόπαιο για να διασφαλίσουμε την Ευρώπη. Γι αυτό τη Πέμπτη τέτοια ώρα πρέπει να μιλάμε για επαναληπτικό τυπική διαδικασία.