Home TOP NEWS Γιατί επιλέγει Σίτι ο Γκουαρδιόλα;

Γιατί επιλέγει Σίτι ο Γκουαρδιόλα;

pep-txiki


Είναι πιθανότατα ο κορυφαίος προπονητής στο πλανήτη και έχει ανακοινώσει πως από το καλοκαίρι θα προπονεί στη Πρέμιερ Λιγκ. Με τους Φαν Γκάαλ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ) και Χιντιγκ (προσωρινός στη Τσέλσι) να είναι φευγάτοι και τον Πελεγκρίνι (Μάντσεστερ Σίτι) να ακούει συχνά πυκνά φήμες, φυσιολογικό ήταν οι μεγάλοι της Αγγλίας να πέσουν επάνω του. Ο Γκουαρδιόλα σύμφωνα με τα δημοσιεύματα έχει ήδη αποφασίσει Σίτι. Το ενδιαφέρον είναι γιατί!

Ο Γκουαρδιόλα επιλέγει Σίτι γιατί τεχνικός διευθυντής της είναι από το 2012 ο Τσίκι Μπεγκιριστάιν! Πάμε ξανά: ο καλύτερος προπονητής στον πλανήτη, που έχει κατακτήσει σε 8 χρόνια προπονητικής καριέρας 4 πρωταθλήματα Ισπανίας, 2 πρωταθλήματα Γερμανίας, 2 Τσάμπιονς Λιγκ, 3 Παγκόσμια πρωταθλήματα συλλόγων, 3 Σούπερ Καπ Ευρώπης, 2 Κύπελλα Ισπανίας και 1 Κύπελλο Γερμανίας, ΘΕΛΕΙ να δουλέψει με Τεχνικό Διευθυντή. Ο Μπεγκιριστάιν ήταν τεχνικός διευθυντής της Μπαρτσελόνα από το 2003 μέχρι το 2010 και ήταν ο άνθρωπος που πιστώθηκε την πρόσληψη του Γκουαρδιόλα. Μαζί έκτισαν τη Μπαρτσελόνα που θαυμάζουμε μέχρι σήμερα και ήταν κατά πολλούς τη περίοδο 2011 η καλύτερη ομάδα όλων των εποχών. Να σημειωθεί πως σε όλες τις ομάδες του ο Πεπ έχει δουλέψει με τεχνικούς διευθυντές.

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ κ. Γκουαρδιόλα ανακαλύπτουμε ξανά τον τροχό. Δεν θέλουμε τεχνικό διευθυντή γιατί αυτό το μοντέλο δεν θα πετύχει (δεν ξέρουμε το λόγο, αλλά δεν θα πετύχει) και θεωρούμε πως τα 3 πρωταθλήματα σε 20 χρόνια είναι καλός αριθμός.

txiki