Home TOP NEWS Γκολ και ασίστ ή αλλιώς Σκέμπρι και Ασσίς

Γκολ και ασίστ ή αλλιώς Σκέμπρι και Ασσίς

ag18-omonoia-agianapa (66)


Κανείς παίκτης του τριφυλλιού δεν πέτυχε ακόμη διψήφιο αριθμό γκολ στην αγωνιστική χρονιά που διανύουμε, αλλά ο Σκέμπρι είναι μια ανάσα από το 10. “Μέσα” σε δέκα γκολ ήταν ο Ασσίς, που από τα πόδια του η μπάλα βρήκε στα δίχτυα έξι φορές, ενώ έχει και τέσσερις ασίστ. Συνολικά 31 φορές πανηγύρισαν γκολ οι φίλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, που είδαν εννιά διαφορετικούς σκόρερ μέχρι στιγμής. Εννιά είναι και οι ποδοσφαιριστές που μοίρασαν τουλάχιστον από μια ασίστ.

Οι πράσινοι σκόρερ:
Δύο φορές σκόραρε με αντίπαλο την Αγία Νάπα ο Αντρέ Σκέμπρι και έφτασε τα 9 γκολ. Στον πίνακα των σκόρερ της ομάδας μας ακολουθούν οι Κίλιαν Σέρινταν με 7 και Νούνο Ασσίς με 6. Τα υπόλοιπα εννιά γκολ που σημείωσε μέχρι στιγμής η ΟΜΟΝΟΙΑ προήλθαν από τους Ρουσιά (2), Κιρμ (2), Μπαντιμπανγκά (2), Οικονομίδη (1), Μαργκάσα (1) και Εζέ (1).

Οι παίκτες που έδωσαν ασίστ:
Στις ασίστ, περισσότερες μοίρασαν οι Ασσίς και Μπεμπέ, που έχουν από τέσσερις στο ενεργητικό τους. Ακόμη εφτά πράσινοι έδωσαν τουλάχιστον από μια ασίστ μέχρι τώρα στο Πρωτάθλημα. Ποιοι είναι αυτοί; Άντραζ Κιρμ (3), Κριστοβάο Ράμος (2), Αντρέ Σκέμπρι (2), Γιώργος Οικονομίδης (1), Ρενάτο Μαργκάσα (1), Κίλιαν Σέρινταν (1) και Καρίμ Χαφέζ (1).

scoresr-assit