Home TOP NEWS Γρήγορος, δυνατός, επιθετικός

Γρήγορος, δυνατός, επιθετικός

 


Από χθες έχει ανακοινωθεί πως ο Καρλίτος Σοάρες είναι ποδοσφαιριστής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Ο γνωστός μας από τη θητεία του στην ΑΕΛ είναι στα χαρτιά πολύ καλή μεταγραφή, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς τις περιστάσεις. Όπου περιστάσεις εννοούμε ότι η μεταγραφική Ιανουαρίου είναι δύσκολη, αλλά και ότι δεν η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν έχει ακόμα οργανώσει το προγραμματισμό της με τρόπο που να εντοπίζει με συνέπεια ποιοτικούς παίκτες.

Ποια είναι λοιπόν τα χαρακτηριστικά που μας κάνουν να λέμε πως στη θεωρία είναι πολύ καλή μεταγραφή; Είναι ταχύς, δυνατός και μπορεί να βγει στην επίθεση και να βοηθήσει στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου. Χαρακτηριστικά δηλαδή που έψαχνε ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς και θέλει να έχουν οι ακραίοι μπακ του. Ο Καρλίτος είναι εντελώς διαφορετικός παίκτης από το Λομπιανίτσε και ταιριάζει πολύ περισσότερο στο πλάνο του κόουτς.

Όλα τα πιο πάνω πάντως, επαναλαμβάνουμε πως είναι θεωρητικά. Ο Καρλίτος θα βοηθήσει αν έχει παρόμοια απόδοση με εκείνη που μας συστήθηκε στην ΑΕΛ. Το τελευταίο τρίμηνο δεν ήταν στα καλύτερα του, για αυτό άλλωστε άνοιξε η πόρτα για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Καλείται λοιπόν να βρει τον καλό του εαυτό και να δείξει τι αξίζει.