Home TOP NEWS Η 5η μεταγραφή…

Η 5η μεταγραφή…

ag9-aek-omonoia-a-Christofi (75)


Τους 4 ποδοσφαιριστές που απέκτησε η ΟΜΟΝΟΙΑ, συνοδεύουν πολύ καλές συστάσεις. Ήδη ο Καρλίτος έχει μπει στην εντεκάδα και προσφέρει πρακτικά, ενώ οι Φλορέσκου, Κασμί, Όρσουλιτς, δουλεύουν στα επίπεδα ετοιμότητας τους για να πράξουν το ίδιο. Έχουμε όμως την εντύπωση πως η μεταγραφή που μπορεί να σπρώξει την ΟΜΟΝΟΙΑ άμεσα είναι η 5η, η εσωτερική.

Αναφερόμαστε προφανώς στο Δημήτρη Χριστοφή. Μετά από σκληρή δουλειά και πειθαρχεία στο πρόγραμμα του Δρ. Χανς-Βίλεμ Μίλερ-Βόλφαρτ για δυο μήνες, ο Κύπριος διεθνής είναι ξανά σε θέση να συμπεριληφθεί στην αποστολή της ομάδας μας. Φυσικά δεν θα μπει απευθείας στην εντεκάδα αφού έχει δρόμο να διανύσει όσον αφορά τη φυσική του κατάσταση, θέλει όμως σιγά σιγά να βρει ρυθμό για να βοηθήσει τουλάχιστον την ΟΜΟΝΟΙΑ από δω και μπρος.

Η επιστροφή του Χριστοφή στην ΟΜΟΝΟΙΑ μέχρι στιγμής δεν ήταν ονειρική, κυρίως λόγω του τραυματισμού του. Το πρωτάθλημα έχει όμως ακόμα δρόμο και ο Δημήτρης διαθέτει την ποιότητα να βάλει τη σφραγίδα του. Και αν το πράξει, είναι βέβαιο πως θα έχει απογειώσει και την ΟΜΟΝΟΙΑ.