Home TOP NEWS «Ικανοποιήσαμε τα θέλω του προπονητή μας»

«Ικανοποιήσαμε τα θέλω του προπονητή μας»

ag8-omonoia-pafos-pregame-Christodoulos-Christodoulou (25)


Με την απόκτηση Φλορέσκου ολοκληρώθηκαν οι μεταγραφές που είχε δικαίωμα να κάνει αυτή την περίοδο η ΟΜΟΝΟΙΑ. Μιλώντας στο Super Sport FM, ο Χριστόδουλος Χριστοδούλου τόνισε πως με τις τέσσερις μεταγραφές που έγιναν ικανοποιήθηκαν οι απαιτήσεις που είχε ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Ο υπεύθυνος επικοινωνίας του σωματείου μας μίλησε και για άλλα θέματα της πράσινης επικαιρότητας.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τις 4 μεταγραφές που έκανε η ομάδα ανέφερε: «Προσπαθήσαμε να ικανοποιήσουμε τα θέλω του προπονητή και νομίζω ότι τα καταφέραμε πολύ καλά. Οι προσθήκες έγιναν με βάση τις ανάγκες που έχε η ομάδα λαμβάνοντας υπόψη την άποψη του αρμόδιου που είναι ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς».

Για τη βελτίωση που δείχνει η ομάδα: «Η πολύ καλή δουλειά που γίνεται από το προπονητικό τιμ φαίνεται. Η αμυντική λειτουργία έχει βελτιωθεί αισθητά. Πολύ δύσκολα δέχεται γκολ η ομάδα. Εδώ και ένα-ενάμιση μήνα οι εμφανίσεις της ΟΜΟΝΟΙΑΣ κυμαίνονται σε ψηλά επίπεδα και υπάρχει σταθερότητα».

Για τον αγώνα με τον Ερμή: «Φαβορί είμαστε μόνο στα χαρτιά. Αρκετές φορές και η ομάδα μου την έπαθε σε τέτοιου είδους αγώνες και μάλιστα μέσα στο ΓΣΠ. Πρέπει να μπούμε σοβαροί από το ξεκίνημα. Είναι μέσα στη φιλοσοφία μας πλέον αυτή η προσέγγιση. Αν η ομάδα μας παρουσιαστεί όπως μπορεί τότε θεωρώ ότι θα καταφέρουμε να πετύχουμε τη νίκη».

Για το αν υπάρχει μεγάλη πίεση από τη στιγμή που η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι στη 5η θέση: «Σίγουρα έχουμε περισσότερη πίεση από τη στιγμή που είμαστε στη 5η θέση. Αλλά το γεγονός αυτό δεν μπορεί να αποτελεί δικαιολογία και να κρυβόμαστε πίσω από τη πίεση και να μην αποδίδουμε καλό ποδόσφαιρο στο γήπεδο».

Πηγή δηλώσεων: Super Sport FM