Home TOP NEWS “Είμαστε όλοι πικραμένοι από το αποτέλεσμα και την εμφάνιση”

“Είμαστε όλοι πικραμένοι από το αποτέλεσμα και την εμφάνιση”

ag21-pafos-omonoia 50 (1)


Ο Ανδρέας Δημητρίου ήταν το άτομο εκ μέρους του τριφυλλιού που μίλησε μετά την ήττα στην Πάφο. Ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας μας ανέφερε πως θα γίνει ανάλυση του τι πήγε λάθος σήμερα ώστε η ομάδα να μην τα επαναλάβει στο Κύπελλο με τον ίδιο αντίπαλο.

Δημητρίου: Δεν θα σχολιάσω περισσότερα από όσα είπε ο κόουτς, είπε αρκετά και δεν είμαστε αρμόδιοι να αναλύουμε τακτική. Επαναλαμβάνουμε πως η Πάφος το ήθελε παραπάνω από εμάς. Είχαμε την ευκαιρία με νίκη να πλησιάσουμε τις ψηλές θέσεις και δεν τα καταφέραμε. Πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι, παίζουμε την ίδια ομάδα για το κύπελλο τη Τετάρτη. Θα αξιολογήσουμε τι πήγε λάθος για να παρουσιαστούμε καλύτεροι και να βάλουμε τις βάσεις πρόκρισης στον επόμενο γύρο. Όσο για το πρωτάθλημα, υπάρχουν πολλά παιχνίδια και έχουμε καθήκον να επιστρέψουμε στις νίκες με την ΑΕΚ, να αποζημιώσουμε τον κόσμο που ήρθε σήμερα και γέμισε τη κερκίδα.

– Ευχαριστούμε το κόσμο μας, είμαστε όλοι πικραμένοι από το αποτέλεσμα και την εμφάνιση. Πρέπει να βρούμε τη δύναμη να συνεχίσουμε, να βγάλουμε την ομάδα Ευρώπη μέσω πρωταθλήματος και να κατακτήσουμε το κύπελλο. Αυτό που θα κάνουμε από απόψε είναι να αξιολογήσουμε το παιχνίδι, θα δούμε τι πήγε λάθος και να διορθώσουμε ότι χρειάζεται για να επιστρέψουμε στις νίκες.