Home TOP NEWS Καντούτσης ή Ρενάτο αν δεν προλάβει ο Ιβάν

Καντούτσης ή Ρενάτο αν δεν προλάβει ο Ιβάν

ag17-anorthosi-omonoia (155)


Πονοκέφαλος για τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς, αφού μετά από τη καλύτερη του φετινή εμφάνιση ο Ιβάν Ρούνιε ένιωσε ενοχλήσεις και αποχώρησε από τη χθεσινή προπόνηση. Ο Κροάτης έχει επιλέξει πολλές φορές φέτος να σφίξει τα δόντια και να παίξει με ένεση, είναι άγνωστο όμως αν θα μπορέσει να κάνει το ίδιο και τη Τετάρτη κόντρα στην Άχνα. Αν δεν καταστεί δυνατή η συμμετοχή του, ο Μιλόγεβιτς πρέπει να επιλέξει τον αντικαταστάτη του.

Η προφανής επιλογή είναι ο Τάσος Καντούτσης. Ο Ελλαδίτης αμυντικός πέρασε σαν αλλαγή στο παιχνίδι με την Ανόρθωση για λίγα λεπτά και ευελπιστεί πως αυτή τη φορά θα βρεθεί στην εντεκάδα. Κάτι που είχε καταφέρει και πάλι στο κύπελλο κόντρα στην ΠΑΕΕΚ. Σε περίπτωση που ο κόουτς θέλει να δώσει ύψος στην άμυνα, ο Καντούτσης είναι η προφανής επιλογή.

Κόντρα στην Άχνα, την επόμενη αντίπαλο μας, για το πρωτάθλημα πάντως ο Σέρβος κόουτς είχε πρωτοτυπήσει. Ξεκίνησε το Ρενάτο Μαργκάσα σε θέση κεντρικού αμυντικού, για να φτιάξει παιχνίδι από πίσω. Ο Πορτογάλος πήγε πολύ καλά, έτσι δεν αποκλείεται να παίξει για δεύτερη φορά στη καριέρα του κεντρικός αμυντικός. Το γεγονός πως επιστρέφει ο Χαφέζ για το αριστερό άκρο, ενώ στον άξονα είναι διαθέσιμοι οι Φυλακτού και Μπεμπέ για παρτενέρ του Οικονομίδη, δίνει στο κόουτς αυτή την επιλογή.