Home TOP NEWS Και νέοι και παλιοί στη λίστα

Και νέοι και παλιοί στη λίστα

ekdilwsi (3)


Ούτε η χθεσινή μέρα έφερε μεταγραφική ανακοίνωση, ή έστω είδηση σχετικά με τον αμυντικό και το μέσο που θα αποκτήσει η ΟΜΟΝΟΙΑ. Το μόνο που επιβεβαιώθηκε, είναι πως περίπτωση να έρθει στην ομάδα μας ο Ζοάο Πάουλο Αντράντε δεν υπάρχει και ο Μιλόγεβιτς κοιτάει άλλες περιπτώσεις. Έτσι κι αλλιώς, ο Πορτογάλος δεν αποτελούσε προτεραιότητα, όμως κέρδιζε έδαφος όσο ο εκλεκτός του Μιλόγεβιτς δεν έμενε ελεύθερος.

Από τη στιγμή που ούτε εκείνος προχώρησε ακόμα, πάει να πει πως αντιμετωπίζει δυσκολίες στην απελευθέρωση του, έτσι η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν περιμένει. Εξετάζει άλλες προτάσεις, ανάμεσα στις οποίες οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως υπάρχουν και δυο Σκανδιναβοί. Διαφορετικής εθνικότητας οι δυο παίκτες, έχουν παίξει σε μεγάλες ομάδες της πατρίδας τους, πέραν από την εξέταση τους όμως δεν έχει γίνει οποιαδήποτε κίνηση.

Όσον αφορά το μέσο και πάλι οι πληροφορίες είναι ελάχιστες. Ο Μιλόγεβιτς θέλει να είναι σίγουρος πως όποιος έρθει θα είναι σε θέση να μπει αμέσως και να προσφέρει, κάτι που περιορίζει τις επιλογές του, αφού παίκτες με ενδιαφέρον βιογραφικό, μένουν πίσω στην ιεραρχία είτε για λόγους ετοιμότητας είτε για λόγους προσαρμογής. Που θα καταλήξει ο κόουτς, μόνο ο χρόνος θα δείξει.