Home TOP NEWS Κοντά στην επόμενη μεταγραφή

Κοντά στην επόμενη μεταγραφή

dimitriou demetriou antreas


Για τη νίκη στο Κύπελλο που έδωσε προβάδισμα πρόκρισης στην ΟΜΟΝΟΙΑ, όπως και για άλλα θέματα της πράσινης επικαιρότητας μίλησε στο ραδιόφωνο Άστρα ο Ανδρέας Δημητρίου.

Κοντά στην επόμενη μεταγραφή η ΟΜΟΝΟΙΑ, με τον εκπρόσωπο Τύπου της ομάδας να λέει: «Γίνεται προσπάθεια και προς άλλες κατευθύνσεις, ήδη με κάποιες περιπτώσεις είναι ιδιαίτερα προχωρημένη η προσπάθεια για να έρθουν στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Δεν έχει ολοκληρωθεί κάτι ακόμη όμως και δεν μπορούμε να πούμε κάτι ουσιαστικό. Φαίνεται ότι είναι κοντά, υπάρχουν λεπτομέρειες και κάποια διαδικαστικά για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή».

Θετικό χαρακτήρισε το 2-0 επί του Εθνικού ο Ανδρέας Δημητρίου, σχολιάζοντας και το εκπληκτικό γκολ του Ρενάτο Μαργκάσα. Στις δηλώσεις του τόνισε κάποια από τα στοιχεία που η ομάδα πρόσθεσε στο παιχνίδι της με την έλευση του Βλάνταν Μιλόγεβιτς, ενώ υπάρχει αισιοδοξία για μεγαλύτερη βελτίωση αλλά και σταθερότητα. Δεν άφησε ασχολίαστη τη βελτίωση στην άμυνα με το μόλις ένα γκολ παθητικό στους τελευταίους πέντε αγώνες.

Για τη σημερινή προπόνηση είπε πως οι παίκτες που αγωνίστηκαν κόντρα στον Εθνικό έκαναν αποκατάσταση και η αυριανή προπόνηση θα είναι η μοναδική πριν τον αγώνα με Αγία Νάπα.

Όσον αφορά την εγγραφή του Καρλίτος, ο Ανδρέας Δημητρίου τόνισε πως από τη μεριά της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έγιναν όλες οι απαραίτητες ενέργειες και στην ομάδα ελπίζουν να ολοκληρωθεί έγκαιρα για να έχει δικαίωμα συμμετοχής το Σάββατο.

Μίλησε ξανά και για την περίπτωση του Δημήτρη Χριστοφή, όπου νεότερα για την κατάσταση του θα γνωρίζουμε περίπου στα μέσα του Ιανουαρίου.

Ακούστε αναλυτικά όσα είπε: