Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Με το 12ο δίπλα της

Με το 12ο δίπλα της

gipeda - pafiako3538


To pre game party στη ΘΥΡΑ 9 Πάφου, κράτησε όλη τη πόλη ξύπνια. Η ΟΜΟΝΟΙΑ παίζει σήμερα στην πιο μακρινή από τη βάση της έδρα, αλλά δεν θα είναι μόνη της. Ο ΛΑΟΣ της αποφάσισε “τριήμερο με την αγαπούλα” και έκανε ήδη τη παρουσία του αισθητή. Σήμερα ετοιμάζεται στις 16:00 να αποτελέσει σύμμαχο και ασπίδα της αν χρειαστεί, να την σπρώξει στο πολύ σημαντικό τρίποντο.

Τα συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα και κυρίως η βελτίωση της ομάδας, έχουν προσδώσει αυτοπεποίθηση και δυναμική και στο κόσμο. Ο ΛΑΟΣ βλέπει μια προσπάθεια άξια της στήριξης του και την προσφέρει απλόχερα, υπενθυμίζοντας παράλληλα πως δεν ζητάει κάτι παράλογο διαχρονικά. Ζητά η ΟΜΟΝΟΙΑ να δουλεύει σωστά και να βάζει υψηλούς στόχους. Το Παφιακό θα βαφτεί πράσινο και ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι έτοιμος για όλα, προκειμένου να κερδίζει η ομάδα!

Μας αρέσει αυτός ο γενικός ξεσηκωμός, ακόμα όμως όπως είναι απόλυτα φυσιολογικό, δεν έχει αγγίξει όλο το ΛΑΟ. Ακριβώς για αυτό το λόγο, η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει υποχρέωση να κερδίσει σήμερα τη Πάφο και παράλληλα να κερδίσει ξανά ένα ακόμα κομματάκι του κόσμου της. Η συνέχεια είναι δύσκολη, ο δρόμος δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα, ο κόσμος όμως μπορεί να καταπιεί κάποια από τα εμπόδια εφόσον πιστέψει.