Home TOP NEWS Μηδέν πίσω αυτοί, μηδέν κι εμείς

Μηδέν πίσω αυτοί, μηδέν κι εμείς

ag18-omonoia-agianapa (88)


Κόντρα στην καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος πάει να παίξει το Σάββατο η ΟΜΟΝΟΙΑ. Ο Απόλλωνας έχει δεχθεί μόλις 9 τέρματα στο πρωτάθλημα, στηριζόμενος στην πολύ καλή μεσοαμυντική οργάνωση, αλλά και την εξαιρετική κατάσταση του Μπρούνο Βάλε. Ο Πορτογάλος πορτιέρο έχει μαζέψει πολύ λίγες φορές τη μπάλα από τα δίκτυα του, ευελπιστούμε όμως πως θα αναγκαστεί να το πράξει την επόμενη αγωνιστική.

Καλή αμυντική λειτουργία δεν έχει πλέον πάντως μόνο ο Απόλλωνας αλλά και η ΟΜΟΝΟΙΑ. Τα τελευταία 6 παιχνίδια που έδωσε η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει δεχθεί μόλις 1 γκολ και αυτό από λάθος. Οι αντίπαλοι, με εξαίρεση την Ανόρθωση, δεν φτιάχνουν πολλές φάσεις και στις στιγμές που χρειάστηκε, ο Παναγή φώναξε παρόν. Το γεγονός πως κρατάμε το μηδέν πίσω, έχει ξεκάθαρες ευεργετικές συνέπειες στη ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση της ομάδας.

Αυτή την εβδομάδα, προφανώς ο πήχης δυσκολίας ανεβαίνει, μιας και ο Απόλλωνας δεν είναι ούτε Άχνα ούτε Αγία Νάπα. Ούτε φόβητρο δεν αποτελούν οι επιθετικές του αποδόσεις όμως και θεωρούμε πως με συγκέντρωση και πάθος, η ΟΜΟΝΟΙΑ μπορεί να κρατήσει καθαρή την εστία του Παναγή και να εκμεταλλευτεί κάποια από τις ευκαιρίες της για να φύγει με το διπλό.