Home TOP NEWS Μιλόγεβιτς: «Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών μου»

Μιλόγεβιτς: «Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών μου»

VIMG_8359


Ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του έμεινε ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς είδε τους ποδοσφαιριστές του να παίζουν πειθαρχημένα όπως είπε και ακολούθησαν το πλάνο του.

Στο αρχικό του σχόλιο είπε: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για το αποτέλεσμα. Δεν χρειάζεται να επαναλάβω τα προβλήματα που είχαμε για αυτό το παιχνίδι. Πάντα λέω πως πιστεύω στους παίκτες μου, σήμερα τα πήγαν αρκετά καλά ειδικά κάποιοι που είχαν καιρό να παίξουν, κάτι που είναι δύσκολο όταν δεν έχει αγωνιστικά λεπτά. Παίξαμε με μια ομάδα που βρίσκεται στις πρώτες θέσεις, μια δουλεμένη ομάδα και με ένα τρόπο παιχνιδιού που δυσκολεύει κάθε αντίπαλο. Πήραμε τον ένα βαθμό και είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών μου. Καλή συνέχεια στην Ανόρθωση».

Πρόσθεσε επίσης: «Αυτό που με ενδιαφέρει είναι η πειθαρχεία, κόντρα στην Ανόρθωση σε μια δύσκολη έδρα ήμασταν πειθαρχημένοι. Σήμερα δεν ήθελα να τρέξουμε σε όλο το γήπεδο αλλά να κλείσουμε χώρους, είχαμε καλή αμυντική λειτουργία. Σε μεγάλο χρονικό διάστημα ήμασταν καλοί. Κάποια παιδιά ήταν λίγο φοβισμένα, τους είπαν να μπουν και να παίξουν ελεύθερα. Ήθελα να βγούμε στη κόντρα όμως δεν τα καταφέραμε. Είχαμε λίγη τύχη προς το τέλος του αγώνα. Παίξαμε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό και οι παίκτες έκαναν αυτά που τους ζήτησα και τα οποία δουλεύουμε στις προπονήσεις».