Home TOP NEWS Μιλόγεβιτς: “Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα παιδιά”

Μιλόγεβιτς: “Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα παιδιά”

ag19-apollonas-omonoia (56)


Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς προτίμησε να μιλήσει μόνο για αγωνιστικά θέματα και έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του που ακολούθησαν τις οδηγίες του.

Μιλόγεβιτς: Ήρθαμε να πάρουμε το αποτέλεσμα. Το ξέραμε ότι ο Απόλλων είναι καλή ομάδα, ερχόταν από άσχημο αποτέλεσμα, νομίζω πως δείξαμε στο γήπεδο τι θέλαμε. Είχαμε ευκαιρίες που μπορούσαμε για γκολ, ίσως η ευκαιρία του Καρλίτος να ήταν καθοριστική. Αλλά συνεχίζουμε, είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα παιδιά, σε όλες τις γραμμές. Αυτό που με στεναχωρεί είναι που χάνουμε το Μαργκάσα, πάει νοσοκομείο, ελπίζουμε να μην είναι κάτι σοβαρό. Του εύχομαι περαστικά, δεν νιώθω καλά όταν έχω τραυματισμένο παίκτη. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια και στο συνάδελφο μου. Ευχαριστούμε τον κόσμο. Μας βοηθάνε πολύ, πρέπει να είμαστε ενωμένοι, μαζί. Μπράβο στους παίκτες μου.

Εμάνουελ: Συγχαρητήρια σε όλους για τον αγώνα. Ξέρουμε πως ο αντίπαλος μας είχε ποιότητα και δοκιμάσαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας. Όταν το κάναμε καταφέραμε να κάνουμε κάποιες φάσεις, το ίδιο και η ΟΜΟΝΟΙΑ όταν είχε τον έλεγχο.