Home TOP NEWS Μιλόγεβιτς: “Τα παιδιά έδειξαν επαγγελματισμό”

Μιλόγεβιτς: “Τα παιδιά έδειξαν επαγγελματισμό”

dia (2)


Επαγγελματισμό έδειξαν οι παίκτες του απόψε, όπως δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Ο Σέρβος τεχνικός ανέφερε πως η νίκη της ομάδας του ήταν δίκαιη και έδωσε και πάλι συγχαρητήρια στον κόσμο.

Βλάνταν: – Καλησπέρα και ευχαριστώ το συνάδελφο. Ήταν ένα παιχνίδι που σε αυτή την εβδομάδα των τριών παιχνιδιών και όταν παίζεις με μια ομάδα που στη βαθμολογία είναι πιο κάτω από όσα έχεις δείξεις, γιατί όταν αναλύσεις τα ματς τους έπρεπε να έχουν περισσότερους βαθμούς, που στο μυαλό μας ήταν κερδισμένο πριν έρθουμε. Αυτό είναι κάτι που δουλέψαμε πολύ. Είχαμε λίγο χρόνο και τα παιδιά έδειξαν επαγγελματισμό. Στο ημίχρονο τους είπα συγχαρητήρια για αυτό το πράγμα, αλλά να συνεχίσουν γιατί δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει με μια φάση και ν κάνουμε το εύκολο δύσκολο. Από κει και πέρα, σίγουρα είναι ευχάριστο που βάλαμε 4 γκολ. Είμαστε καλύτερη ομάδα, παίξαμε καλύτερα, συγχαρητήρια και στο κόσμο και πλέον έχουμε χρόνο να ξεκουραστούμε και να δούμε το επόμενο παιχνίδι.

dia (1)

Κοσμά: – Καλησπέρα σας. Τα συγχαρητήρια μου στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Είναι αρκετά καλό παιχνίδι, κέρδισε η καλύτερη ομάδα βάση απόδοσης. Είναι η πρώτη φορά που δεχθήκαμε 4 γκολ και μας στεναχωρεί. Θα μπορούσα να σταθώ τις απουσίες, όμως είμαι από αυτούς που πιστεύουν πως όσοι είναι στο ρόστερ της ομάδα πρέπει να είναι δυνατοί και όταν έχουν την ευκαιρία να παίξουν να ανταποκριθούν. Δυστυχώς είναι βαρύ για μας το αποτέλεσμα, θα μπορούσαμε να αποφύγουμε τα δυο γκολ στο τέλος. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι μια ομάδα με εμπειρία και μας τιμώρησε. Βλέπουμε τη συνέχεια, έχουμε ένα παιχνίδι σημαντικό. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα με την ΑΕΚ για να έχουμε ελπίδες στον επαναληπτικό. Καλή συνέχεια στην ΟΜΟΝΟΙΑ.