Home TOP NEWS Μόνο αν το επιτρέψει η ίδια

Μόνο αν το επιτρέψει η ίδια

ag19-apollonas-omonoia (69)


Σε πολύ καλή κατάσταση βρίσκεται ο αντίπαλος μας στο κύπελλο Εθνικός Άχνας. Από τη μέρα που στη θέση του προπονητή προσλήφθηκε ο Τόνσιτς, οι Αχνιώτες είναι σε ανοδική πορεία και απέσπασαν αρκετά θετικά αποτελέσματα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ πάει στο Δασάκι έχοντας ασπίδα το 2-0 του πρώτου παιχνιδιού, όμως σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να χαλαρώσει.

Την ίδια στιγμή, ούτε να υπερτιμήσει τον αντίπαλο. Είναι δίχως καμία αμφιβολία η καλύτερη ομάδα και το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την πρόκριση. Μόνο εάν το επιτρέψει η ίδια, θα πιστέψει στην ανατροπή ο Εθνικός Άχνας, είτε με κάποια λάθη, είτε με γενικώς κακή απόδοση. Αν μπει λοιπόν η ΟΜΟΝΟΙΑ σοβαρή και συγκεντρωμένη, δεν θα έχει πρόβλημα να σφραγίσει την πρόκριση.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ τον τελευταίο καιρό κάνει μικρά αλλά σταθερά βήματα μπροστά. Η πρόκριση στους 8 του κυπέλλου, είναι ένα βήμα πολύ σημαντικό που πρέπει να έρθει με οποιοδήποτε τρόπο. Ελπίζουμε πως αυτός θα είναι ο εύκολος, ο πιο ανώδυνος. Γιατί επαναλαμβάνουμε η πρόκριση εξαρτάται αποκλειστικά από την ΟΜΟΝΟΙΑ.