Home TOP NEWS Νίκη-ανατροπή με γκολ των Ιβανόφ και Βασιλείου

Νίκη-ανατροπή με γκολ των Ιβανόφ και Βασιλείου

U21-VsAEK-Vasiliou-Ivanof (29)


Ακόμη μια νίκη για τη ΜΕΑΠ με γκολ… από “πράσινα” πόδια. Οι δανεικοί από την ΟΜΟΝΟΙΑ στην ομάδα του Πέρα Χωρίου-Νήσου, Απόλλωνας Βασιλείου και Γιώργος Ιβανόφ, σκόραραν στο παιχνίδι κόντρα στον Κούρη Ερήμης και βοήθησαν τη ΜΕΑΠ να κερδίσει με 2-1 εκτός έδρας. Έχοντας σκοράρει μαζί τα 12 από τα 26 γκολ της ΜΕΑΠ, την κρατούν σε θέση που οδηγεί σε άνοδο από τη Γ’ Κατηγορία στη Β’. Ο Βασιλείου στο 29ο λεπτό είχε ισοφαρίσει, ενώ ο Ιβανόφ με τέρμα στο 70′ πέτυχε την ανατροπή.

Ο εβδομαδιαίος “έλεγχος” των δανεικών από την ιστοσελίδα μας.

-90λεπτο για τους δύο προαναφερθέντες, με τον Ιβανόφ να γίνεται αλλαγή στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης.

-Στο Χαλκάνορα, που επίσης κυνηγάει την άνοδο στη Β’ Κατηγορία, αγωνίζεται δανεικός ο Αντρέας Λοϊζου, που έπαιξε σε ολόκληρο το παιχνίδι κόντρα στον Π.Ο. Ξυλοτύμπου. Η ομάδα του Ιδαλίου έχασε με 3-2, με τον 19χρονο “πράσινο” να μετράει εννιά συμμετοχές.

-Σταμάτησε το σερί του Παντελή Κονομή. Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός λόγω κίτρινων καρτών (συμπλήρωσε τέσσερις) δεν αγωνίστηκε για πρώτη φορά φέτος με την Ομόνοια Αραδίππου.

-Επέστρεψε στο αρχικό σχήμα της ΠΑΕΕΚ ο Ανδρέας Φραγκέσκου, παίζοντας 90 λεπτά στο παιχνίδι με την Καρμιώτισσα, όμως η ομάδα της Κερύνειας έχασε με 1-0. Δεν πήρε χρόνο συμμετοχής ο Παναγιώτης Θεράποντος, που είχε αποκομίσει τραυματισμό από την προηγούμενη του συμμετοχή.

-Ως αλλαγή στο 83ο λεπτό του αγώνα Ν&Σ Ερήμης-Ολυμπιακός πέρασε ο Κωνσταντίνος Λούβαρης. Ο νεαρός αντικατέστησε τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος, Έντουαρντ Μασίνουα, για τα τελευταία λεπτά του αγώνα, στον οποίο η ομάδα της Λευκωσίας κέρδισε με 2-0.

-Για δύο λεπτά + τις καθυστερήσεις αγωνίστηκε με τον Ερμή ο Δημήτρης Μουλαζίμης. Είχε περάσει ως αλλαγή στο 88ο λεπτό του αγώνα κόντρα στον Εθνικό ο 24χρονος ποδοσφαιριστής.