Home TOP NEWS Ο πολύτιμος Φλορέσκου

Ο πολύτιμος Φλορέσκου

ag20-kaz-omo-ermis (20)


Ο Καρλίτος έχει ήδη μπει για τα καλά στο πετσί της ομάδας και κάλυψε εξαιρετικά το δεξί άκρο της άμυνας. Ο Όρσουλιτς ήρθε για να φέρει την απαραίτητη επιπλέον λύση στα στόπερ, αλλά αυτή τη στιγμή πρέπει να μοχθήσει πολύ για να εκτοπίσει τον Ρούνιε. Όμως, η προσθήκη του Κροάτη αύξησε τον ανταγωνισμό και είναι σίγουρα ένας λόγος που το πατριωτάκι του ανέβηκε αισθητά. Ο Κασμί είναι προσθήκη βάθους και επένδυσης. Δεν είναι εύκολο να πέσει άμεσα στα βαθιά.

Του Α.Βιολάρη / Η Σημερινή

Σίγουρα οι απαιτήσεις είναι πολλές για τον Φλορέσκου. Το βιογραφικό, οι παραστάσεις που κουβαλά και τα αγωνιστικά του στοιχεία κάνουν όλους στην Ομόνοια να πιστεύουν ότι ο Ρουμάνος θα δώσει το κάτι παραπάνω. Είναι παίκτης που συνδυάζει τεχνική και τρεξίματα, ενώ έχει κι έφεση στην ανασταλτική δουλειά. Ειδικά τώρα που λείπει ο Μαργκάσα, ο Ρουμάνος μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στη μορφή της μεσαίας γραμμής της Ομόνοιας.

Εκεί υπάρχουν δύο οργανωτές και δύο κόφτες, αλλά όχι κάτι το ενδιάμεσο, όπως είναι ο Φλορέσκου. Φυσικά, για τον 31χρονο μέσο υπάρχει επίσης η σημασία της διαχείρισης. Σημαντικό και το γεγονός ότι έπαιξε, έστω και λίγο, με τον Ερμή. Σίγουρα μπορεί να παίξει παραπάνω στην Πάφο, αλλά και την Τετάρτη. Σίγουρα δεν είναι όπως την περίπτωση Χριστοφή, αλλά είναι πολύ σημαντικό το ότι θα πάρει στροφές.