Home TOP NEWS Ο Σλοβένος, ο μέσος και ο αμυντικός

Ο Σλοβένος, ο μέσος και ο αμυντικός

ag11-aris-omonoia-a-Vladan-Milojevic-Krzysztof-Warzycha (45)


Μπόλικες μεταγραφικές διεργασίες περιελάμβανε η ημέρα κι ας μην προέκυψε κάτι ανακοινώσιμο. Οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως 3 περιπτώσεις ποδοσφαιριστών πλησιάζουν στην ΟΜΟΝΟΙΑ, με τα ονόματα να φυλάσσονται σαν επτασφράγιστο μυστικό. Από την ΟΜΟΝΟΙΑ πάγια τακτική είναι να μην επιβεβαιώνουν ούτε να διαψεύδουν, πληροφορίες όμως λεν πως αύριο ίσως έχουμε ανακοινώσεις.

Αν επιβεβαιωθεί η φημολογία, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα αποκτήσει δύο μέσους και ένα αμυντικό. Ξεκινώντας από τα μετόπισθεν, το μόνο που βγαίνει είναι πως ο ποδοσφαιριστής είναι Ευρωπαίος και την περίπτωση του χειρίστηκε ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς που ήταν σε επαφή μαζί του. Ο κόουτς ψάχνει τον παίκτη που θα πλαισιώσει τους Ρομαρίκ και Ρουνιέ και φαίνεται πως τον βρήκε.

Όσον αφορά τώρα τους μέσους, οι πληροφορίες μιλάνε καταρχάς για Σλοβένο που προέρχεται από πρωτάθλημα της κεντρικής Ευρώπης, τον οποίο είχε υποδείξει από την αρχή ο Μιλόγεβιτς. Ο δεύτερος παίκτης, σύμφωνα με τη φημολογία, προέρχεται από τον ίδιο ατζέντη με το Καρίμ Χαφέζ, όμως περισσότερα στοιχεία δεν έχουν διαρρεύσει, ενώ τονίζουμε πως δεν έχει επιβεβαιωθεί. Υπενθυμίζουμε πως ο ατζέντης είχε θέση σαν κριτήριο της παραμονής του Καρίμ, την απόκτηση κι άλλου ποδοσφαιριστή με παρόμοια χαρακτηριστικά και με το ίδιο στάτους.

Όπως φαίνεται η απόκτηση επιθετικού δεν αποτελεί προτεραιότητα. Έχουμε γράψει πως θα νιώθαμε πιο άνετα με κλασσικό φορ στο ρόστερ, όμως προπονητής είναι ο Μιλόγεβιτς κι αυτός αποφασίζει. Έχει τονίσει πάντως επανειλημμένα πως εμπιστεύεται τους 3 που μπορούν να παίξουν τη θέση (Σκέμπρι, Σέρινταν, Ρουσιάς) και θεωρεί πως με την επιστροφή των ακραίων, θα έρθουν περισσότερα γκολ.