Home TOP NEWS Όχι άλλη κατάσταση τύπου “Πέρεζ”

Όχι άλλη κατάσταση τύπου “Πέρεζ”

Omonia-Anorthosis 0-0 Kazamias-CABRAL


Οι μεταγραφικές κινήσεις της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για τον Ιανουάριο έχουν ήδη ολοκληρωθεί. Οι Καρλίτος, Κασμί, Φλορέσκου και Όρσουλιτς είναι τα νέα πρόσωπα στο πράσινο ρόστερ, τη στιγμή που αποχώρησαν Λομπιανίτσε, Γκουλόν, Μεντί και ο ήδη εκτός ρόστερ Πέρεζ. Η περίπτωση του τελευταίου πάντως αποτελεί και το καλύτερο παράδειγμα προς αποφυγή, γιατί εκτός ρόστερ είναι και ο Καμπράλ, με τον οποίο δεν βρέθηκε ακόμα η χρυσή τομή για να αποχωρήσει.

Το τελευταίο που θέλει η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι άλλη μια κατάσταση τύπου Πέρεζ όπου ένας ποδοσφαιριστής κάθεται και πληρώνεται. Θα μας πείτε ο κάθε ένας όπως στρώνει κοιμάται και η ΟΜΟΝΟΙΑ ειδικά στη περίπτωση Καμπράλ, που ήρθε κατακρίβιαν τελευταία στιγμή για να αντικαταστήσει τον…Πέρεζ έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης. Η ουσία όμως, είναι να ελαχιστοποιήσει τη ζημιά της. Θα υπάρξει ζημιά, αυτό είναι βέβαιο, το θέμα είναι το μέγεθος της που θα εξαρτηθεί από το ποσό που θα πάρει ο Καμπράλ για να αποχωρήσει.

Η όλη υπόθεση πρέπει να αποτελέσει το καλύτερο μάθημα για την ομάδα μας για το μέλλον. Υπήρχε πραγματικά ανάγκη να αλλάξει ο αναπληρωματικός αριστερός μπακ, με άλλο αμφιβόλου ποιότητας; Σίγουρα όχι και η ΟΜΟΝΟΙΑ πέταξε σεβαστό ποσό στο κάλαθο. ελπίζουμε το ποσό να μειωθεί όσο γίνεται. Στις περιπτώσεις των Λομπιανίτσε, Γκουλόν και Μεντί ο τρόπος βρέθηκε, μακάρι να γίνει το ίδιο και τώρα.