Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Όποιον κι αν βγάλει, στόχος η κατάκτηση

Όποιον κι αν βγάλει, στόχος η κατάκτηση

KYPELLO-KYPROUΌπως πριν από κάθε κλήρωση, έτσι και πριν από αυτήν των προημιτελικών του κυπέλλου Κύπρου 2015-16, οι οπαδοί κάνουν συζήτηση και αναφέρουν προτίμηση. Η ΟΜΟΝΟΙΑ στις 11:00 μαθαίνει αντίπαλο και άλλοι θέλουν τους πρωτοπόρους να προχωρήσουν στα ημιτελικά για να βγαίνει ο 4ος Ευρώπη, άλλοι θέλουν τον αιώνιο για λόγους εκδίκησης, άλλοι τον πιο εύκολο αντίπαλο. Εμείς λέμε όποιον θέλει ας βγάλει…


Στόχος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι η κατάκτηση του κυπέλλου και δεν δεχόμαστε οποιοδήποτε συμβιβασμό σε αυτό. Ομάδα φόβητρο δεν υπάρχει στη Κύπρο αυτή τη στιγμή και είναι τέτοιος ο θεσμός, που ο πιο συγκεντρωμένος, εκείνος που θα βρεθεί στη καλύτερη μέρα, εκείνος που θα επενδύσει στο τέλος πιο πολύ, θα κατακτήσει τη κούπα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει μείνει πολύ καιρό μακριά από τα τρόπαια, το κύπελλο είναι ο πιο ρεαλιστικός στόχος και το θέλουμε.

Με αυτό το σκεπτικό, θεωρούμε πως αργά ή γρήγορα θα αντιμετωπίσουμε κάποιες από τις πιο δυνατές αντιπάλους, οπότε καλά κάνουμε να είμαστε έτοιμοι. Είτε συναντηθούμε μαζί τους στους 8 είτε στο τελικό, ο στόχος δεν αλλάζει και είναι να κατακτήσουμε το Μάιο το κύπελλο. Για να δούμε λοιπόν τι α βγάλει η κλήρωση.