Home TOP NEWS Όρσουλιτς: «Νιώθω έτοιμος για να παίξω»

Όρσουλιτς: «Νιώθω έτοιμος για να παίξω»

Marin Oršulić omonoia


Ο Μαρίν Όρσουλιτς πέρασε με επιτυχία της ιατρικές εξετάσεις,  φόρεσε τη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος και έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Ξέρει που ήρθε όπως είπε και είναι πρόκληση για αυτόν να αγωνιστεί σε μια ομάδα που έχει υψηλούς στόχους. Δήλωσε έτοιμος να αγωνιστεί, ενώ έδωσε και μια υπόσχεση στον κόσμο της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε στην επίσημη ιστοσελίδα του σωματείου μας:

Η πρώτη του τοποθέτηση: «Νιώθω χαρά, αλλά και περηφάνια, που θα συνεχίσω την καριέρα μου στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Γνωρίζω την ΟΜΟΝΟΙΑ. Είναι ένας μεγάλος σύλλογος, που πάντοτε θέτει υψηλούς στόχους, κατακτά τίτλους και έχει σημαντικές επιτυχίες. Είναι μία πρόκληση για εμένα η παρουσία μου εδώ. Εάν δεν ένιωθα έτσι, δεν θα ερχόμουν».

Όσο αφορά την αγωνιστική του κατάσταση, αλλά και την περίοδο προσαρμογής του, ανέφερε: «Όλο αυτό το χρονικό διάστημα προπονούμουν ατομικά. Είμαι σε καλή αγωνιστική κατάσταση και νιώθω έτοιμος για να παίξω. Αυτό που χρειάζομαι είναι λίγες προπονήσεις με την ομάδα, για να γνωρίσω καλύτερα το περιβάλλον και τους νέους μου συμπαίκτες, αλλά και την αγωνιστική φιλοσοφία της ομάδας».

Ο Μαρίν Όρσουλιτς, έστειλε και το δικό του μήνυμα στον κόσμο της ομάδας μας: «Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι αυτό που πάντοτε κάνω ως ποδοσφαιριστής. Θα δίνω τον καλύτερο μου εαυτό, σε κάθε προπόνηση και κάθε παιχνίδι. Θα ήθελα να ζητήσω από τον κόσμο να παραμείνει δίπλα στην ομάδα, κάτι που γνωρίζω ότι κάνει με αφοσίωση. Εύχομαι να έχουμε αρκετές επιτυχίες και με τη νέα σεζόν να είμαστε στην Ευρώπη».