Home TOP NEWS Παρέα τη Πρωτοχρονιά, παρέα και στο γήπεδο;

Παρέα τη Πρωτοχρονιά, παρέα και στο γήπεδο;

assis-joao


Παρέα πέρασαν τη νύκτα της παραμονής τα ζεύγη Ασσίς και Αντράντε, κάτι που φαίνεται και στη φωτογραφία που ανάρτησε στο Instagram ο Ζοάο Πάουλο. Νούνο και Ζοάο Πάουλο ανέκαθεν ήταν κολλητοί, κάτι που δεν άλλαξε ούτε από την αποχώρηση του Αντράντε από την ΟΜΟΝΟΙΑ. Το ερώτημα των ημερών βέβαια είναι αν ο άσσος της ΑΕΛ θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα μας ή αν το συμβόλαιο του με την ομάδα της Λεμεσού θα σταθεί εμπόδιο.

Η υπόθεση είναι αρκετά μπερδεμένη. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής θέλει να έρθει στην ομάδα μας, όπως βέβαια και ο Ασσίς που εξέφρασε ήδη την άποψη του. Ο Αντράντε δεν είναι στη κορυφή των προτεραιοτήτων του Μιλόγεβιτς, προφανώς όχι για λόγους αξίας, αλλά ηλικίας. Αν συγκεκριμένη περίπτωση που στοχεύει ο Σέρβος κόουτς δεν ευδοκιμήσει, είναι πολύ πιθανόν να γίνει κίνηση.

Στη μέση βέβαια είναι και το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή με την ΑΕΛ. Η ομάδα της Λεμεσού χρωστάει σημαντικό χρηματικό ποσό στον Αντράντε, ο οποίος θέλει να αποχωρήσει. Για ομάδα της Κύπρου όμως η ΑΕΛ δύσκολα θα τον αφήσει ελεύθερο χωρίς να ζητήσει ανταλλάγματα και προφανώς η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν μπορεί να δαπανήσει σεντ, ούτε θέλει να μπλέξει σε τέτοια ιστορία. Αν μείνει ελεύθερος ο παίκτης, καλώς..