Home TOP NEWS Παίρνει ευκαιρία ο Μπρανέσκου;

Παίρνει ευκαιρία ο Μπρανέσκου;

kyp1-omonoia-paeek-Branescu (40)


Παιχνίδι κυπέλλου αύριο και πολλοί προπονητές σε αυτά, επιλέγουν να χρησιμοποιούν τους αναπληρωματικούς τερματοφύλακες τους. Κάτι ανάλογο έπραξε ο Κώστας Καϊάφας και στο παιχνίδι με την ΠΑΕΕΚ όταν είχε ξεκινήσει το Λαουρέντιου Μπρανέσκου. Το ερώτημα που τίθεται είναι αν θα κάνει το ίδιο και ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς στο αυριανό παιχνίδι με την Άχνα, όπου ο δείκτης δυσκολίας είναι σαφώς υψηλότερος.

Ο Μπρανέσκου συνοδεύεται από εξαιρετικές συστάσεις, ενώ στο λίγο που τον είδαμε έδειξε πως όντως διαθέτει κάποια πολύ καλά στοιχεία. Για να τον αποκτήσει ολόκληρη Γιουβέντους θα μας πείτε, προφανώς κάτι είδε. Την περασμένη Κυριακή, το sport-fm.com.cy, αποκάλυψε πως τον ποδοσφαιριστή πολιορκεί και η Ανόρθωση, η οποία ήδη προσέγγισε τη Γιουβέντους. Οι Ιταλοί θέλουν να δουν τον Λαουρέντιου να παίρνει χρόνο και να αναπτύσσει το ταλέντο του.

Ενδεχόμενη χρησιμοποίηση του αύριο λοιπόν, όχι μόνο θα καθυσηχάσει τους Ιταλούς πως ο Ρουμάνος παίρνει χρόνο συμμετοχής, αλλά θα στείλει και στον ίδιο το μήνυμα πως θα έχει τις ευκαιρίες του. Είναι λοιπόν σημαντικό να διατηρηθεί στο rotation, ο Μπρανέσκου και για ψυχολογικούς σκοπούς και για λόγους ανανέωσης του συμβολαίου του με την ΟΜΟΝΟΙΑ.