Home TOP NEWS Πιο έντονο το δίλημμα

Πιο έντονο το δίλημμα

ag19-apollonas-omonoia (57)


Το χθεσινό παιχνίδι, η ΟΜΟΝΟΙΑ το έχασε σε πολύ μεγάλο βαθμό γιατί δεν τελείωσε κάποιες ξεκάθαρες φάσεις που είχε μπροστά στο τέρμα. Ήταν καλύτερη του Απόλλωνα στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, τον κράτησε με σχετική άνεση μακριά από το κουτί της, είχε πιο ξεκάθαρες φάσεις, τις οποίες όμως δεν τελείωσε. Το πιο πάνω δεδομένο έρχεται σε μια φάση που η συζήτηση “αμυντικός μέσος ή φορ” είναι στα φόρτε της.

Το δεύτερο δεδομένο που προέκυψε από την χθεσινή αναμέτρηση ήταν ο τραυματισμός του Ρενάτο Μαργκάσα, που θα παίξει ξανά μπάλα στα πλέι οφ και είναι άγνωστο αν θα μπορέσει να βρει ρυθμό (σ.σ. οι προπονητές λένε πως για να πιάσει ένα παίκτης ρυθμό και το 100% φυσικής κατάστασης, χρειάζεται τουλάχιστον 4 παιχνίδια). Μετά την εξέλιξη αυτή, η ΟΜΟΝΟΙΑ μένει με μόνα καθαρόαιμα αμυντικά χαφ τον Οικονομίδη και τον Φυλακτού. Ναι μπορούν να παίξουν εκεί και ο Μπεμπέ και ο Όρσουλιτς (για το Κάσμι οι πληροφορίες λένε πως είναι πιο επιθετικογενής), όμως δεν είναι αμυντικά χαφ. Όπως παίζει όμως κεντρικός επιθετικός ο Σκέμπρι, αλλά μια ζωή ήταν περιφερειακός κυνηγός.

Επιθετικό ή αμυντικό χαφ λοιπόν; Κατά την άποψη μας μόνο ο Βλάνταν μπορεί να απαντήσει τι έχει μεγαλύτερη ανάγκη, γιατί ανάγκη έχει και στις δυο θέσεις. Το πρόβλημα είναι πως αυτή τη στιγμή που μιλάμε δεν του φτάνουν οι κινήσεις τον Ιανουάριο, έτσι πρέπει να αποφασίσει ποια από τις δυο ανάγκες μπορεί να καλύψει στο μεγαλύτερο βαθμό από το υφιστάμενο ρόστερ (και έτσι θα αναβάλει τη μεταγραφή ως το καλοκαίρι) και ποια θα καλύψει μέσω μεταγραφής.