Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Πλάνο με επιλογές

Πλάνο με επιλογές

carlitos-milojevic ag18-KAZA-OMONOIA-AYNAPA (222)


Χωρίς τον Αντρέ Σκέμπρι, αλλά σαφώς πιο γεμάτη σε σύγκριση με το προηγούμενο παιχνίδι πάει στη Πάφο η ΟΜΟΝΟΙΑ. Ο Μιλόγεβιτς είδε τους Φυλακτού και Οικονομίδη να επιστρέφουν και να του δίνουν επιλογές στον άξονα, όπως και το Δημήτρη Χριστοφή που απουσίασε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Έχει με άλλα λόγια αρκετές επιλογές το απόγευμα.

Άμυνα

Εδώ δεν αλλάζει τίποτα. Στον άσσο ο Παναγή, δεξί μπακ ο Καρλίτος και αριστερό ο Χαφέζ. Στο κέντρο της άμυνας Ρομαρίκ και Ρούνιε.

Μεσαία Γραμμή

Επιτελικός θα είναι ο Ασσίς, αυτό είναι το βέβαιο. Από κει και πέρα, Οικονομίδης, Φυλακτού, Μπεμπέ και Φλορέσκου διεκδικούν δυο θέσεις με πιθανότερο δίδυμο αμυντικών χαφ τους Μπεμπέ και Φυλακτού.

Στα φτερά παρατηρείται ξανά συνωστισμός. Σέρινταν, Ράμος και Μπαντιμπάγκα κτυπούν τις θέσεις δεξιά και αριστερά. Πολλά θα εξαρτηθούν και από το που θα προτιμηθεί ο Κίλιαν, αριστερά ή φορ.

Επίθεση

Ένας εκ των Ρουσιά και Σέρινταν θα αποτελέσει την αιχμή του δόρατος. Όποιος κι αν παίξει, καλείται να είναι αποτελεσματικός και να προκαλέσει πανικό στο αντίπαλο κουτί.