Home TOP NEWS Πληρώνει πρόστιμο 6800 ευρώ

Πληρώνει πρόστιμο 6800 ευρώ

ag17-anorthosi-omonoia (127)


Με χρηματικό πρόστιμο 6800 ευρώ για αδικήματα στο παιχνίδι με την Ανόρθωση τιμωρήθηκε το σωματείο μας. Η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΟΜΟΝΟΙΑ για το θέμα:

Η Δικαστική Επιτροπή της ΚΟΠ, έχει επιβάλει στο Σωματείο μας συνολικό χρηματικό πρόστιμο 6800 ευρώ, για αδικήματα που έγιναν στον αγώνα της ομάδας μας με την Ανόρθωση, στο στάδιο “Αντώνης Παπαδόπουλος”, που διεξήχθη στις 2 Ιανουαρίου 2016.

Το πρόστιμο αυτό, αφορά:
– Χρηματική ποινή 1600 ευρώ, για μεταφορά επικίνδυνων αντικειμένων στο γήπεδο.
– Χρηματική ποινή 1600 ευρώ, για πυροδότηση επικίνδυνων αντικειμένων στο γήπεδο.
– Χρηματική ποινή 1200 ευρώ, γιατί οπαδοί της ομάδας μας με τις ενέργειες τους προκάλεσαν την καθυστέρηση έναρξης του αγώνα κατά δύο λεπτά.
– Χρηματική ποινή 2400 ευρώ, για ανάρτηση πανό.

Οι πιο πάνω χρηματικές ποινές πρέπει να πληρωθούν εντός 30 ημερών.

Είναι για πολλοστή φορά φέτος, που το Σωματείο μας αναγκάζεται να απευθυνθεί σε εκείνους τους φιλάθλους, που με τις ενέργειές τους, όπως αυτές πιο πάνω, προκαλούν την επιβολή προστίμων στο Σωματείο μας και να τους ζητήσει να σταματήσουν, επιτέλους, αυτές τις συμπεριφορές.

Σε μία περίοδο όπου το Σωματείο μας έχει απόλυτη ανάγκη την οικονομική του ανάκαμψη και την εξεύρεση οικονομικών πόρων, που θα το βοηθήσουν να περνά με επιτυχία τα οικονομικά κριτήρια της ΚΟΠ και της ΟΥΕΦΑ, είναι πραγματικά ακατανόητο και ιδιαίτερα ενοχλητικό, μερίδα φιλάθλων να συμπεριφέρεται με τρόπο που δεν βοηθά το Σωματείο μας να αντεπεξέρχεται με επιτυχία στους οικονομικούς του στόχους.

Εκτός, όμως, από τα οικονομικά προβλήματα που προκαλούν αυτές οι ενέργειες, η κατ΄ επανάληψη επιβολή προστίμων, για αδικήματα όπως τα πιο πάνω, θα οδηγήσει και σε περαιτέρω ποινές, γεγονός που σε αυτήν την ιδιαίτερα κρίσιμη αγωνιστική περίοδο, θα έχει σοβαρές αρνητικές επιπτώσεις στην αγωνιστική πορεία της ομάδας μας και στην προσπάθεια που καταβάλλεται για συμμετοχή στα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα.

Για μία ακόμη φορά, καλούμε τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να συμπαρασταθεί στο Διοικητικό Συμβούλιο και να βοηθήσει να εκλείψουν από τα γήπεδά μας, ενέργειες που είναι αχρείαστες και ιδιαίτερα επιβλαβείς για το Σωματείο μας.