Home TOP NEWS Πολύτιμα λεπτά ξεκούρασης μέσα στον Ιανουάριο

Πολύτιμα λεπτά ξεκούρασης μέσα στον Ιανουάριο

kyp2-ethnikos-omonoia-b (63)


Πολύτιμα λεπτά ξεκούρασης παίρνει μέσα στον Ιανουάριο ο Γιώργος Οικονομίδης. Είναι φανερό πως ο κόουτς προσπαθεί να τον φρεσκάρει για την συνέχεια του πρωταθλήματος και για τα play off. Ως γνωστόν είναι ο ποδοσφαιριστής που έχει τρέξει τα περισσότερα χιλιόμετρα από τα μέσα του περσινού πρωταθλήματος ως τώρα. Με συνεχόμενες παρουσίες σε πρωτάθλημα, κύπελλο, φιλικά και Ευρώπη είχε ανάγκη από ανάσες.

Ο Μιλόγεβιτς φαίνεται να το αντιλήφθηκε νωρίς και έδωσε αρκετό χρόνο στο τρεχαντήρι της ομάδας για ξεκούραση. Είχε πει σε ανύποπτο χρόνο στο περιθώριο συνέντευξης τύπου που σκοπεύει να τον προφυλάξει για να τον έχει δυνατό στη συνέχεια. Να σημειωθεί πως ο Οικονομίδης είναι τιμωρημένος και δεν θα παίξει κόντρα στον Ερμή.

Επίσης θετικό είναι και το ανέβασμα το Γεράσιμου Φυλακτού. Κάποιες κακές εμφανίσεις στην αρχή της χρονιάς είχαν κρατήσει πολύ πίσω το Γεράσιμο. Από τη στιγμή που ο Μιλόγεβιτς του έδωσε όμως την ευκαιρία, ο Γεράσιμος δεν του έδωσε δικαίωμα για να τον βγάλει ξανά από την εντεκάδα! Μακάρι ο τραυματισμός του να μην είναι σοβαρός και να παίξει κανονικά το Σάββατο.