Home TOP NEWS Πολλά τα θετικά σημεία

Πολλά τα θετικά σημεία

kyp2-ethnikos-omonoia-b (20)


Από την πρώτη στιγμή που ακούσαμε την κλήρωση, ξέραμε πως η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι το φαβορί. Επειδή όμως περάσαμε αρκετά με αντίπαλο την Άχνα, όλοι είμαστε κάπως επιφυλακτικοί. Τελικά η πρόκριση, ειδικά όπως εξελίχθηκε ο επαναληπτικός, ήρθε πολύ πιο εύκολα από ότι αναμέναμε. Ή τουλάχιστον την έκανε η ΟΜΟΝΟΙΑ να φαίνεται εύκολη και με σβηστές μηχανές.

Αυτό ακριβώς, ο αέρας με τον οποίο πήρε την πρόκριση η ομάδα μας είναι ένα από τα θετικά στοιχεία που θέλουμε να κρατήσουμε. Έχουμε ανάγκη αυτές τις νίκες, έχουμε ανάγκη να υπενθυμίζουμε κάποιες φορές στον εαυτό μας πως παρά τα προβλήματα είμαστε ακόμα ΟΜΟΝΟΙΑ. Το επόμενο στοιχείο που θέλουμε να κρατήσουμε είναι ότι αντικαταστάθηκαν νωρίς Σκέμπρι και Ασσίς, ενώ έπαιξε λίγο ο Οικονομίδης. Όσες περισσότερες ανάγκες πάρουν οι παίκτες μας τόσο το καλύτερο.

Τέλος μας ικανοποίησε ότι η ομάδα πέτυχε 3 γκολ σε μια έδρα που παραδοσιακά δυσκολεύεται, κόντρα σε μια ομάδα που παραδοσιακά γιγαντώνεται όταν ακούει ΟΜΟΝΟΙΑ. Σιγά σιγά η ομάδα μας πρέπει να προσθέσει στοιχεία και μπροστά και οπωσδήποτε τα τέρματα είναι ευεργετικά για τη ψυχολογία των επιθετικών μας.