Home TOP NEWS Πως θα ρθει το γκολ;

Πως θα ρθει το γκολ;

ag19-apollonas-omonoia (82)


Η αδυναμία στο σκοράρισμα φάνηκε για άλλη μία φορά σε αγώνα της ομάδας μας. Ήταν το 5ο παιχνίδι που οι πράσινοι σε 90 αγωνιστικά λεπτά δεν μπορούν να βρουν το τρόπο για να πετύχουν κάποιο γκολ και αυτό έδειξε να προβληματίζει όλους μετά το τελικό σφύριγμα του Λεόντιου Τράττου.

«Φεύγουμε με μία πικρή γεύση. Κάναμε μία αρκετά καλή παρουσία, πατούσαμε πολύ καλύτερα. Κάπου στη τελική προσπάθεια χρειαζόμασταν το κάτι παραπάνω για να σκοράρουμε», δήλωσε ο Ανδρέας Δημητρίου, δείχνοντας ξεκάθαρα τον προβληματισμό για το γκολ.

Είναι ικανό το ψεσινό αποτέλεσμα να αλλάξει το μεταγραφικό πλάνο την τελευταία στιγμή; Ή ο τραυματισμός του Ρενάτο έκανε ακόμα πιο επιτακτική την ανάγκη για μέσο;

Όπως σας είχαμε ενημερώσει προτάσεις έφθαναν συνεχώς και για φορ όμως στο τριφύλλι προτίμησαν να αποκτήσουν αμυντικό μέσο. Κι αν το γκολ δεν ρθει από την απόκτηση στράικερ, τότε σίγουρα το βάρος στις προπονήσεις θα πέσει στην τελική προσπάθεια με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς να εφαρμόζει νέες ιδέες στο παιχνίδι της ομάδας. Ίσως ο κόουτς να θεωρεί πως η επιστροφή Χριστοφή αλλά και η απόκτηση Κάσμι να βοηθήσει ώστε να υπάρξει περισσότερη φαντασία και αποτελεσματικότητα στην τελική προσπάθεια.