Home TOP NEWS Ρούνιε: «Μπορούσαμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς»

Ρούνιε: «Μπορούσαμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς»

ag19-apollonas-omonoia (88)


Ο Ιβάν Ρούνιε ήταν καλεσμένος στο postgame της PrimeTel. Ο Κροάτης δήλωσε πως η ομάδα μας βρίσκεται σε καλή κατάσταση, θα προσπαθήσει για το Κύπελλο και για να ανεβεί βαθμολογικά στο πρωτάθλημα.

Για τον αγώνα:

“Ήταν ένα καλό παιχνίδι, είχαμε καλή απόδοση. Και οι δύο ομάδες ήθελαν τη νίκη, Πιστεύω πως στο τέλος θα μπορούσαμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε τον έλεγχο, χάσαμε κάποιες καλές ευκαιρίες, στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήμασταν τόσο καλοί, το τελευταίο 20λεπτο άνοιξε το παιχνίδι, όμως πιστεύω κάναμε καλό παιχνίδι”.

Για τον ίδιο και το ανέβασμα της ομάδας:

“Το ποδόσφαιρο πάντα έχει σχέση με την ψυχολογία, στα τελευταία παιχνίδια δεν δεχόμαστε γκολ και είναι όλα θέμα αυτοπεποίθησης. Είναι λογικό σε κάποιες περιόδους να μην έχεις καλές στιγμές, όμως το σημαντικό είναι τώρα πως νιώθω καλά, είμαι ικανοποιημένος με το συμβόλαιο μου, με τους ανθρώπους εδώ και πιστεύω πως μπορώ να βοηθήσω την ομάδα”.

Για τη συνέχεια:

“Βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι, είμαστε ψηλά και πιστεύω είμαστε σε καλή κατάσταση, θέλουμε να κερδίσουμε το κύπελλο και για το πρωτάθλημα θέλουμε νίκες για να ανεβούμε πιο ψηλά. Πρώτα έχουμε το παιχνίδι με τον εθνικό για το κύπελλο, και μετά θα δούμε το ματς με τον Ερμή”.