Home TOP NEWS Σημαντικό να μπει με το δεξί στο 2016

Σημαντικό να μπει με το δεξί στο 2016

pod-omo-axna-b90-fyla-skempri


Δεν κάνουν διακοπές σήμερα οι παίκτες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, αφού το πρόγραμμα περιλαμβάνει προπόνηση. Το βράδυ θα αποσυρθούν σε ξενοδοχείο της πρωτεύουσας και αύριο, έχουν τις πρώτες υποχρεώσεις του 2016. Η ΟΜΟΝΟΙΑ πάει στο Παπαδόπουλος εκεί που θα αντιμετωπίσει την Ανόρθωση. Και στοχεύει προφανώς να μπει στη χρονιά με το δεξί.

Προφανώς δεν θέλει να μπει με το δεξί για προληπτικούς λόγους, κάρμα και διάφορες άλλες ιστοριούλες, αλλά γιατί δεν έχει άλλη επιλογή. Βρίσκεται ήδη αρκετά πίσω στη βαθμολογία, τρέχει να διατηρηθεί κοντά στους πρωτοπόρους και ελπίζει πως μέσω αυτών των παιχνιδιών, θα καταφέρει να “κλείσει” τη διαφορά. Σε όποια κατάσταση και αν βρίσκονται οι δυο ομάδες λοιπόν, στόχος είναι η νίκη.

Αγωνιστικά η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει πολλές σοβαρές απουσίες. Ασσίς, Μπεμπέ, Σέρινταν, Χριστοφή, Μπαντιμπαγκά, Φιλιώτης και Χαφέζ θα δουν το ματς με πολιτική περιβολή. Η ΟΜΟΝΟΙΑ όμως μπορεί να παρατάξει ανταγωνιστική εντεκάδα και να κτυπήσει το ματς. Άλλωστε όπως είπε ο Σκέμπρι, κάποιοι από τους συμπαίκτες του έχουν την ευκαιρία να δείξουν ποιοι είναι.