Home TOP NEWS Κλείνει Φλορέσκου

Κλείνει Φλορέσκου

florescu-george


Νεότερη ενημέρωση:

Επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες των Ρουμάνων. ΟΜΟΝΟΙΑ και Φλορέσκου φαίνεται πως τα έχουν βρει σε όλα και απομένει να στείλει το συμβόλαιο ο Ρουμάνος αμυντικός μέσος. Να σημειωθεί πως ήδη έχει ενημερώσει την Άστρα Τσούρτζου για την επιλογή του να συνεχίσει στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Φλορέσκου θα είναι η 4η και τελευταία προσθήκη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Είχαμε γράψει προηγουμένως:

Οι πληροφορίες από Κύπρο, λένε πως εδώ και μέρες η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει στρέψει τη προσοχή της μακριά από τον Γκεόργκε Φλορέσκου, ως συνέπεια της παράκλησης του να τον περιμένει η ομάδα μας για μια βδομάδα. Στη Ρουμανία έχουν διαφορετική άποψη και τον “κλείνουν” στην ομάδα μας, αφού τονίζουν πως εξέτασε τις προτάσεις του και προσέγγισε ξανά την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Στο άρθρο της digisport.ro αναφέρεται πως εν τέλη για τον Φλορέσκου ενδιαφέρθηκε και η Άστρα Τζιούρτζιου όμως επέλεξε να έρθει στην ΟΜΟΝΟΙΑ, όπου θα βρει για συμπαίκτη το Μπρανέσκου. Συγκεκριμένα αναφέρεται πως ο παίκτης έκανε αποδεκτή την πρόταση της ομάδας μας και θα υπογράψει συμβόλαιο για 1,5 χρόνο.

GF