Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Στην Πάφο με στόχο το διπλό

Στην Πάφο με στόχο το διπλό

AG8-OMONOIA-PAFOS-KAZAMIAS (146)


Στην Πάφο μετακομίζει σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ εκεί που θα αντιμετωπίσει στις 16:00 την τοπική ομάδα (live omonoianews.com). Η ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί και καλείται να το αποδείξει με την απόδοση και το αποτέλεσμα εντός του γηπέδου. Με τη ψυχολογία να είναι σε πολύ καλά επίπεδα, εκείνο που απομένει είναι να επιβληθεί η ομάδα μας εκεί που μετρά και να αποδράσει με το τρίποντο.

H ΟΜΟΝΟΙΑ κυνηγάει για την ώρα μια από τις τρεις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και για να το πετύχει δεν έχει πολυτέλεια να αφήνει βαθμούς κόντρα σε υποδεέστερες ομάδες. Ήδη χθες η Ανόρθωση στραβοπάτησε και η ομάδα μας μπορεί να μειώσει την διαφορά από την τρίτη θέση στους 5. Το μυαλό της βέβαια δεν πρέπει να είναι στο τι κάνουν οι άλλοι, αλλά πως θα βρίσκει η ίδια τους τρόπους να παίρνει αυτό που θέλει. Είναι καλύτερη ομάδα από τη Πάφο, έχει καλύτερη ψυχολογία, πρέπει να επιστρέψει στη Λευκωσία με το τρίποντο.

Αγωνιστικά, ο Μιλόγεβιτς μετράει μαζεμένες επιστροφές και μπορεί να καταστρώνει τα πλάνα του πιο άνετα από ότι στο προηγούμενο παιχνίδι. Δεν έχει στη διάθεση του τους Μαργκάσα, Κιρμ, Δημητρίου και εσχάτως τον τιμωρημένο Αντρέ Σκέμπρι.