Home TOP NEWS Τα αγωνιστικά δεδομένα της ομάδας

Τα αγωνιστικά δεδομένα της ομάδας

ag20-omonoia-ermis (99)


Χωρίς να υπολογίζει σε τέσσερις ποδοσφαιριστές καταστρώνει τα πλάνα του ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς ενόψει του αγώνα στην Πάφο με αντίπαλο την τοπική ομάδα. Ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δεν θα έχει στη διάθεση του τον τιμωρημένο λόγω καρτών Σκέμπρι και τους τραυματίες Μαργκάσα, Κιρμ και Δημητρίου.

Σε αντίθεση με το Μαλτέζο, ο Οικονομίδης εξέτισε την ποινή του και επιστρέφει στην αποστολή για το προσεχές παιχνίδι. Διαθέσιμος είναι και ο Φυλακτού που προπονείται κανονικά εδώ και μέρες. Μια επιπλέον επιλογή στο Σέρβο τεχνικό δίνει ο Δημήτρης Χριστοφή, που είναι σε κατάσταση που του επιτρέπει να πάρει αγωνιστικά λεπτά.

Τα τέσσερα αποκτήματα του Ιανουαρίου ανεβάζουν συνεχώς ρυθμούς και μπορούν να βοηθήσουν. Ο Καρλίτος έχει μπει για τα καλά στο πετσί της ομάδας, ενώ οι Φλορέσκου, Κασμί και Όρσουλιτς αναμένεται να βοηθήσουν αρκετά το “τριφύλλι” στις υποχρεώσεις που έχει να δώσει το Φεβρουάριο σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Οι επιστροφές:
Ο Μάριος Δημητρίου αρχές της επόμενης εβδομάδας εκτιμάται πως θα μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης. Ο Άντραζ Κιρμ βρίσκεται στα τελικά στάδιο της προσπάθειας που κάνει για να επιστρέψει στο κανονικό πρόγραμμα. Όσον αφορά το Ρενάτο Μαργκάσα, ίσως προλάβει παιχνίδια μέσα στο Φεβρουάριο.