Home TOP NEWS Τα “δικά τους” παιδιά δεν χάνονται ποτέ

Τα “δικά τους” παιδιά δεν χάνονται ποτέ

xristodoulou-ref


Τον κύριο της φωτογραφίας όλοι τον ξέρουν. Αντώνης Χριστοδούλου “Σκάμπης” από τον Άγιο Δομέτιο. Αποελίστας από κούνια, όπως μπορείτε να δείτε και στη φωτογραφία στο τέλος αυτού του άρθρου. Γνωστή η σχέση του με τις δυνάμεις του κυπριακού ποδοσφαίρου, εντυπωσιακή και η ανέλιξη του υπαλλήλου του Αγίου Δομετίου στο χώρο της διαιτησίας.

Πέρσι ο Αντώνης Χριστοδούλου “Σκάμπης”, ήταν ο απόλυτος σταρ του πρωταθλήματος. Με διαιτησία βγαλμένη από τα όνειρα του πιο άρρωστου αποελίστα, οδήγησε την ομάδα της καρδιάς του Αποέλ σε νίκη επί της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, με ανύπαρκτη κόκκινη στο Λομπιανίτσε στο 22, ανύπαρκτο πέναλτι για το Αποέλ λίγο αργότερα και χειρουργική διαχείριση του αγώνα. Λίγες μέρες αργότερα, με μια επιστολή γεμάτη “δάκρυα” και ψεύτικες απολογίες μας ανακοίνωσε πως αποχωρεί από το χώρο της διαιτησίας.

Στην επιστολή έκανε λόγο και για αξιοπρέπεια. Τόση αξιοπρέπεια έχει, που ετοιμάζει ήδη το come back του! Για την ακρίβεια έχει ήδη αποφασιστεί! Ο Αντώνης Χριστοδούλου επιστρέφει σαν παρατηρητής διαιτησίας και μέντορας νεαρών διαιτητών! Ήδη πηγή μας τον εντόπισε σε πρόσφατο εντός έδρας παιχνίδι της Δόξας να καθοδηγεί 4 νεαρούς διαιτητές! Διαβάστε ξανά, ο ΔΗΛΩΜΕΝΟΣ αποελίστας, που ΕΚΡΙΝΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΥΠΕΡ του Αποέλ, που αποχώρησε από το ποδόσφαιρο ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΕΝΟΣ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΣΟΒΑΡΑ ΛΑΘΗ, επιστρέφει να καθοδηγήσει διαιτητές και να κρίνει άλλους! Από τη νέα χρονιά, η απόφαση όπως πληροφορούμαστε θα επισημοποιηθεί! Τα δικά τους παιδιά, αυτά που κάνουν το καθήκον τους, αυτά που τη κρίσιμη στιγμή βάζουν πάνω από όλα τον αγώνα τους, δεν χάνονται ποτέ, είναι πάντα εκεί να “τρώνε” από το κυπριακό ποδόσφαιρο.

Σε αυτό το σημείο θα πούμε άλλη μια φορά το αυτονόητο. Αυτό το σαθρό σύστημα, που έχει βάλει βαθιά τις ρίζες του στον κυπριακό αθλητισμό, δεν το πολεμάς με το να απέχεις. Το πολεμάς με σύγκρουση απευθείας και μετωπική. Για να μην σου ορίζουν σε κάποια χρόνια κάποιο Καλησπέρα ή κάποιο Σκάμπη παρατηρητή.

Για την ιστορία, να αναφέρουμε πως η απόφαση ανταμοιβής του Χριστοδούλου για την “προσφορά” του στο κυπριακό ποδόσφαιρο είχε ληφθεί 1 μήνα μετά τη σφαγή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ από τον εν λόγω κύριο και την είχε αποκαλύψει τότε το sport-fm.com.cy. Τώρα απλά παίρνει σάρκα και οστά.