Home TOP NEWS Τα εγκώμια να έχουν συνέχεια

Τα εγκώμια να έχουν συνέχεια

ag20-omonoia-ermis-Vladan-Milojevic (8)


Η δουλειά του Βλάνταν Μιλόγεβιτς, έχει αρχίσει να λαμβάνει αναγνώριση από τη ποδοσφαιρική Κύπρο. Σχεδόν όλοι οι ρεπόρτερ ΟΜΟΝΟΙΑΣ έχουν αφιερώσει θέματα σε αυτόν, ενώ και ο ιδιαίτερα απαιτητικός κόσμος της ομάδας μας, αναγνωρίζει τα βήματα προδόδου. Κανείς δεν μιλάει για θαύματα ή για μάγους με ραβδιά, αλλά όλοι βλέπουν πως η ΟΜΟΝΟΙΑ αργά και σταθερά βελτιώνεται.

Υπάρχουν πάντως τεράστια περιθώρια για περεταίρω βελτίωση. Καλοδεχούμενη η αναρρίχηση στη 4η θέση, είναι όμως ακόμα πολύ μακριά από την 1η που πρέπει μόνιμα να βρίσκεται η ομάδα μας. Προς Θεού, δεν καταλογίζουμε στο Μιλόγεβιτς και το τημ του την τωρινή μας θέση, αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να πούμε πως δεν υπάρχει χώρος ούτε για εφησυχασμό ούτε για χαλάρωση. Μόνο αρκετός δρόμος για να φτάσουμε εκεί που θέλουμε!

Η βελτίωση στην αμυντική λειτουργία και την οργάνωση είναι παραπάνω από εμφανής. Το στοίχημα του Βλάνταν είναι παρόμοια να είναι και εκείνη τη μεσοεπιθετική λειτουργία, έτσι ώστε το τέλος της χρονιάς να μας βρει κυπελλούχους και όσο πιο ψηλά γίνεται στο πρωτάθλημα. Με άλλα λόγια, ο Σέρβος κόουτς πρέπει να βρει τους τρόπους να μας αναγκάσει να γράφουμε εγκωμιαστικά άρθρα μέχρι το Μάιο!